Η παρουσίαση θα γίνονταν στην Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας «ΟΑΣΗ» σήμερα Τετάρτη 28/09/22 και ώρα 12:00 όπως έγινε γνωστό με την αποστολή email χθες 27/09 στις 10:14 μ.μ.. Στη σημερινή παρουσίαση πέρα από τη μη προσέλευση από φορείς υπήρξε και η απαξίωση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πρέβεζας αφού μέχρι τις 12:30 που παραμείναμε στο χώρο κανείς δεν έδωσε το παρών ώστε να πραγματοποιηθεί ή να δοθεί κάποια άλλη ημερομηνία.

Το συμπέρασμα μάλλον είναι ότι έχουμε γίνει τόσο smart σαν πόλη που δεν χρειάζεται να δείξουμε τα αποτελέσματα της  υλοποίησης του έργου «Πιλοτικές ψηφιακές εφαρμογές έξυπνης πόλης για τον Δήμο Πρέβεζας».

Παρακάτω ακολουθεί η χθεσινή πρόσκληση που εστάλη με email.

ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ο Δήμος Πρέβεζας σας καλωσορίζει στην Πλατφόρμα Έξυπνης πόλης #smartiscity

Ο Δήμος Πρέβεζας σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην Εκδήλωση παρουσίασης αποτελεσμάτων που διοργανώνει, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Πιλοτικές ψηφιακές εφαρμογές έξυπνης πόλης για τον Δήμο Πρέβεζας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας «ΟΑΣΗ» Το έργο «Πιλοτικές ψηφιακές εφαρμογές έξυπνης πόλης για τον Δήμο Πρέβεζας» χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από Εθνικούς Πόρους και έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.