Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για το Αθλητικό Σκοπευτικό Σωματείο «Άκτιος Απόλλων»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στις 19:00 μ.μ στην Πρέβεζα στην αίθουσα του «Alila», η συνάντηση για τη σύσταση του Αθλητικού Σκοπευτικού Σωματείου Ν. Πρέβεζας «Άκτιος Απόλλων».

Η προσέλευση στην συνάντηση ήταν αρκετά ικανοποιητική και εκτός από αρκετούς που παρευρέθηκαν και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να εγγραφούν στο σωματείο, το παρών έδωσαν ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ν. Πρέβεζας κ. Σπύρος Κυριάκης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών και Ιδρυτικό Μέλος του Σκοπευτικού Σωματείου κ. Ζώης Μαργέλης, το μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Γιώργος Γιολδάσης, ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ Επιμελητηρίου Αχιλλέας Γκούμας, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πρέβεζας κ. Μάριος Κοτζαμουράτογλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας κ. Βαγγέλης Μυλωνάς και πολλοί άλλοι.

Εκ μέρους του υπό ίδρυση Σωματείου μίλησε ένας εκ των ιδρωτικών μελών, ο κ.  Θεοφάνης Χαλάστρας, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Σκοπός μας είναι να ξεκινήσει στο Νομό Πρέβεζας το άθλημα της σκοποβολής. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα φυτώριο αθλητών και αθλητριών που θα μας εκπροσωπήσουν τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, αλλά και να μπορούμε να φιλοξενήσουμε στο Νομό μας αντίστοιχες αθλητικές διοργανώσεις. Εκτιμούμε πως το καταλληλότερο μέρος για τη δημιουργία του Σκοπευτηρίου είναι το νταμάρι που βρίσκεται μεταξύ Πρέβεζας και Νέας Κερασούντας. Σήμερα, γίνεται η πρώτη αυτή συνάντηση για τη σύσταση του Σωματείου με την επωνυμία «Άκτιος Απόλλων».  Δέσμευσή μου είναι, εφόσον όλα πάνε καλά, να προσκαλέσω στα εγκαίνια του σκοπευτηρίου την αθλήτρια Άννα Κορακάκη και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Παπαγεωργίου ο οποίος στηρίζει την προσπάθειά μας από την πρώτη στιγμή.»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.