Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 και ώρα 16:00  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας η Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «120 Δόσεις προς ΔΟΥ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών».

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης όπου εστίασε στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών.

Την ημερίδα άνοιξε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης όπου απεύθυνε χαιρετισμό, ενώ παρευρέθηκαν  ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Κοτσίνης, το μέλος κα Αγγελική Κωνσταντινίδη και ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Ροπόκης όπου συνοδεύονταν από τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αναστάσιο Πουρναρόπουλο.

Πριν την έναρξη της Ημερίδας ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης και ο ομιλητής της ημερίδας κ. Φώτης Κουρμούσης προέβησαν σε δηλώσεις, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Powered by flickr embed.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.