Πραγματοποιήθηκε η 2η βραδιά Αργεντίνικου Tάνγκο στον υπέροχο χώρο του Sofita Hotel & Greekmade

Στον υπέροχο χώρο του Sofita Hotel & Greekmade πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 22/03 και ώρα 21:00 η 2η βραδιά Αργεντίνικου Tάνγκο. Όλοι σαν μια παρέα χόρεψαν και διασκέδασαν την ψυχή τους ανανεώνοντας το ραντεβού τους.

Όσοι δεν έχετε επισκεφτεί το χώρο του Sofita Ηotel, είναι ώρα να το κάνετε! Πρόκειται για ένα διώροφο πέτρινο κτίριο του 1880 με παραδοσιακή αρχιτεκτονική απόλυτα εναρμονισμένο με το περιβάλλον, τα πλακόστρωτα στενά και τα γραφικά ταβερνάκια που το περιβάλλουν.

Στο ισόγειο του ξενοδοχείου, όπου έγινε και η βραδιά του Αργεντίνικου Τάνγκο,    λειτουργεί κατάστημα με μια μεγάλη ποικιλία μοναδικών αναμνηστικών προϊόντων, που συνδυάζουν το Ελληνικό πνεύμα, την κουλτούρα και τον πολιτισμό της χώρας με τις φυσικές ομορφιές και τη θάλασσα και είναι διαθέσιμα σε όσους ψάχνουν κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό. Καλόγουστα ,παραδοσιακά αναμνηστικά με ωραία αισθητική και είδη καθημερινής χρήσης που συνδέονται με την ιστορία και τα έθιμα της πόλης είναι επιλογές που θα ικανοποιήσουν και θα βγάλουν ασπροπρόσωπους όσους τα επιλέξουν.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό.

Sofita Hotel

Made of Sun and Stoneη

Νικλαμπά 9, Πρέβεζα, 48100

+30 26820 21400

email: info@sofitahotel.gr

Επισκεφτείτε το site του Sofita : www.sofitahotel.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.