Πόλης έλξης τουριστών θα γίνει η Πρέβεζα αυτό το τριήμερο, αφού κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για αυτό το καλοκαίρι με την έκθεση προϊόντων «Κερνάμε Ήπειρο», τη Λευκή Νύχτα και τη Γιορτή της Σαρδέλας.

Σήμερα 24/8 και έως τις 26 Αυγούστου ξεκινά και η έκθεση προβολής των Ηπειρωτικών προϊόντων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλίας της Πρέβεζας, δίπλα από τα Δικαστήρια. Η έκθεση με τίτλο «Κερνάμε Ήπειρο», που συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια και το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τους παραγωγούς, έχει στόχο την προώθηση των τοπικών προϊόντων καθώς και την προβολή της ηπειρωτικής γαστρονομίας, δίνοντας την ευκαιρία για αγορές στους επισκέπτες και παράλληλα την προβολή καινοτόμων επενδυτικών πρωτοβουλιών.

Αύριο 25/8 η Λευκή Νύχτα που θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Πρέβεζα θα δώσει τον ξεχωριστό, δικό της ρυθμό  στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις της πόλης, με μια σειρά εκδηλώσεων που θα εξελίσσονται από τις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου 25 Αυγούστου (2018)  μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής, θα δημιουργήσουν μια μαγική ατμόσφαιρα στην κεντρική αγορά και την παραλία της πόλης. Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με μεγάλες εκπτώσεις, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και μουσικά συγκροτήματα. Διοργανωτές είναι ο Σύλλογος Εμποροεπαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας και ο Σύλλογος Καφεπωλών & Εστιατόρων Πρέβεζας υπό την αιγίδα του Δήμου Πρέβεζας. Μουσική, χορευτικά, πολιτιστικά δρώμενα και πολλά άλλα σε κάθε γωνιά θα δίνουν διαφορετικό κλίμα στην βραδιά.

Το τριήμερο θα κλείσει ιδανικά με την Γιορτή της Σαρδέλας που διοργανώνεται από το Δήμο Πρέβεζας και εδώ και πάνω από τέσσερις δεκαετίες αποτελεί σήμα κατατεθέν για την περιοχή της Πρέβεζας και ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα αναδεικνύοντας τους στενούς δεσμούς της πόλης με τη ναυτική παράδοση. Η γιορτή όπως και κάθε χρόνο αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών οι  οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν σαρδέλα στα κάρβουνα, άφθονο κρασί και σαλάτα, συμμετέχοντας στην γεμάτη παραδοσιακή μουσική γιορτή.