Πλούσιο ήταν το θέαμα που προσέφεραν και σήμερα οι ομάδες στη 2η ημέρα  του 8ου Preveza 3on3 Basketball Tournament που διοργανώνει ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης «Νικόπολη» υπό τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της  Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Πρέβεζας.

Δυνατές «μονομαχίες», σκληρά παιχνίδια και αυξημένη διάθεση για διάκριση στο τουρνουά όσο περνάνε οι μέρες.Μικροί, μεγάλοι και οικογένειες έδωσαν και σήμερα τον καλύτερο τους εαυτό, με τον κόσμο να αγκαλιάζει το τουρνουά και να γεμίζει ασφυκτικά και σήμερα τις εξέδρες στα γήπεδα μπάσκετ «Στάθης Παρούσης» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας, χειροκροτώντας κάθε  προσπάθεια των διαγωνιζόμενων

To παρόν στη σημερινή 2η ημέρα του μπασκετικού πάρτυ έδωσαν οι διεθνείς αθλήτριες καλαθοσφαίρισης Κατερίνα Σωτηρίου και Αφροδίτη Κοσμά ενώ παρευρέθηκαν και ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαίλης συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Νίκο Αναγνώστου και Βαγγέλη Αναγνώστου αλλά και ο Βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ κ. Στέργιος Γιαννάκης, που βράβευσε την Αφροδίτη Κοσμά.  Και σήμερα 2η ημέρα παρευρέθηκαν ο προπονητής Κώστας Φλεβαράκης και τρία από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής διαιτησίας, ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, ο Αναστάσιος Πηλοΐδης και ο Χρήστος Παναγιώτου, αλλά και ο γνωστός κλινικός εργοφυσιολόγος Γιώργος Βαβέτσης.

Δες το πρόγραμμα της 3ης και τελευταίας ημέρας του 3on3:

 

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτογραφικό υλικό