Στο πλευρό του Βαγγέλη Ροπόκη ο Τάσος Πουρναρόπουλος

0

Στον συνδυασμό του Υποψήφιου Δήμαρχου Πρέβεζας Βαγγέλη Ροπόκη με τον Συνδυασμό «Δημοτική Ανατροπή» θα βρίσκεται ο Τάσος Πουρναρόπουλος.

Ο κ. Πουρναρόπουλος με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Βαγγέλη Ροπόκη, προσπαθώντας να βάλει ένα λιθαράκι στην πόλη της Πρέβεζας, δίπλα σε ένα άνθρωπο που όχι μόνο έχει την εμπειρία αλλά και την όρεξη να φτάσει την «παραμελημένη» Πρέβεζα εκεί που της αξίζει.

Δείτε την ανακοίνωσή του:

Όσοι με γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι ήταν απόφαση ζωής να γυρίσω από τη Νέα Υόρκη μετά το τέλος των σπουδών μου και να μείνω στην Πρέβεζα που όλοι αγαπάμε .

Έτσι κι εγώ, νιώθω στις φετινές εκλογές να δώσω το παρόν προσπαθώντας να βάλω ένα λιθαράκι για την πόλη μας και για το μέλλον των παιδιών μας.

Δηλώνω παρών για μια Πρέβεζα με όραμα και προοπτική μπροστά στις μεγάλες εξελίξεις και προκλήσεις.

Με τον Βαγγέλη Ροπόκη, γνωριζόμαστε χρόνια, σαν συνάδελφοι ελεύθεροι επαγγελματίες ,και με κοινούς αγώνες στο Επιμελητήριο και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Δηλώνω παρών μαζί του στον δύσκολο αυτόν αγώνα αλλά και στην ελπίδα και αγωνία για την πόλη μας.

Δηλώνω παρών και στηρίζω έναν ελεύθερο επαγγελματία που πονάει αυτή τη πόλη κι έχουμε τα ίδια οράματα και πεποιθήσεις.

Δηλώνω παρών δίπλα στον πιο έμπειρο σε θέματα αυτοδιοίκησης και επιμελητηρίου. Γιατί έχει τη γνώση και την πείρα να ενώσει τους βασικούς πυλώνες αυτής της πόλης, Δημαρχείο -Εκκλησία- Πανεπιστήμιο-Επιμελητήριο και όλοι μαζί να δώσουμε όραμα στην Πρέβεζα μας.

Ελπίζω όλοι μαζί, με τη στήριξη σας ,την αγάπη σας και τις συμβουλές σας να μπορέσουμε να κοιτάξουμε ένα καλύτερο αύριο.

Τάσος Πουρναρόπουλος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Πρέβεζας με την Δημοτική Ανατροπή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.