Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου στο ειδικό πρωτάθλημα για την άνοδο στην SL2 ανάμεσα στην γηπεδούχο Αναγέννηση Καρδίτσας και τον φιλοξενούμενο Ορφέα Ξάνθης.

Σ’ ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να βρουν το γκολ αλλά με την μπάλα να μην τους κάνει το χατίρι και το σφύριγμα του ημιχρόνου να βρίσκει το σκορ στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση Καρδίτσας έψαξε το γκολ και στο 59΄το κατάφερε μετά από εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής του Πολίτη και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μανιά για το 1-0. Οι γηπεδούχοι στο 65΄ βρεθηκαν να παίζουν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μπακρατσά με κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης. Ενώ στο 72΄ μετά από σκληρό μαρκάρισμα εντάσεις πάλι στο ματς που πήραν διάσταση, με τον αγώνα να διακόπτεται για πάνω από πέντε λεπτά, ενώ κάρτες υπήρξαν και στους δυο πάγκους των ομάδων από τον διαιτητή του αγώνα κ. Βλάχο. Στο 86΄ο Λώττας διαμορφώνει το 2-0. Μεγάλη ευκαιρία της Καρδίτσας με τον  Ξέρρα στο 95΄ όπου μόνος με το τέρμα κρεμάει τον τερματοφύλακα αλλά με τον Παπαδόπουλο να προλαβαίνει πάνω στην γραμμή και να κρατάει το 2-0 όπου ήταν και το τελικό σκορ.

  • Διαιτητής: Βλάχος Ανδρέας Ανατολικής Αττικής
  • 1ος Βοηθός: Φίλος Δημήτριος Βοιωτίας
  • 2ος Βοηθός: Βιτσεντζάτος Κυριάκος Ανατολικής Αττικής
  • 4ος Διαιτητής: Μπουρουζίκας Θωμάς Λάρισας
  • Παρατηρητής: Λέφας Γρηγόριος Πιερίας

Η αποστολή της ΑναγέννησηςΚαρδίτσας:

Προπονητής Αλέξανδρος Κούρτογλου: Τσάμης (Τ), Θεολόγης Μ. (Τ), Μπουρούσης (Τ), Μπακρατσάς, Νίκιτς, Κουτρομάνος, Μπιτέλης, Ξέρρας, Νόνης, Τζέκος, Λώττας, Κοντοβάς, Χασομέρης, Γκουγκούδης, Ζάγκος, Τσιρογιάννης, Αναγνώπουλος, Πολίτης, Μπακαδήμας, Κοντός, Θεολόγης Β., Σκέντζος, Ματέο, Κοντογιώργος, Καρακλάγιτς, Μπλαντένοβιτς.

 

Η αποστολή του Ορφέα:

Προπονητής Μπάμπης Χατζημεστής: Κατρανίτσας, Μαυρόπουλος, Κριεζής, Τορομανίδης, ΧαλήλΙμπράμΤανζού, Μελισσόπουλος Ν., Πασχαλάκης, ΧασάνογλουΦεϊζή, Βουλγαρίδης, Μελισσόπουλος Αλ., ΤζαμπάζΧαλήλΧακή, Γκουρτζης, Παπαδόπουλος, Βρίγκος, Γεωργούσης, Κόντο Αχμέτ, ΣουκρήΟγλούΣουκρή, Μανιάς, ΧιντΙμέρ.