Το τρίποντο της αγωνιστικής πήρε σήμερα Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Νυδριού ο Οδυσσέας Νυδριού αφού επιβλήθηκε του Κεραυνού Θεσπρωτικού στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής με 3-2, σε ένα ματς με πέντε γκολ και πολλές ανατροπές στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν σε 1-0 με γκολ του Zace, με τον Κεραυνό να ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Μπότσαρη στο 25’. Στο 28’ ο Φέκκας με εύστοχο πέναλτι έκανε το 1-2 του ημιχρόνου.

Στο 2ο μέρος ο Zace στο 55’  με δεύτερο προσωπικό του γκολ έφερε το ματς στα ίσα (2-2) και στο 78’ ο Γαζής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μήτσιου για το τελικό 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα, αφού Φέκκας που είχε γίνει αλλαγή αντίκρισε την 2η κίτρινη(κόκκινη) του διαιτητή Αναγνωστάκη για έντονη διαμαρτυρία.

Διαιτητής: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

Βοηθοί: ΠΑΤΣΗΣ Ι. – ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ(Βλασσόπουλος): ΚΑΡΔΑΝΗΣ, ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΗΣ, ΘΕΙΑΚΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΚΤΕΝΑΣ(76’ ΝΑΖΕΡΑΙ), ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ(60’ ΓΑΖΗΣ), ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ(90’ ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ), ZACE, ΧΑΤΖΗΣ(91’ ΒΑΣΣΗΣ).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: ΜΗΤΣΙΟΣ, ΜΑΛΕΣΚΟΣ, ΤΖΙΑΚΟΣ, ΝΤΑΦΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, ΠΑΝΟΥΣΗΣ(60’ ΣΙΟΥΜΑΛΑΣ), ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ, ΣΑΚΚΟΣ(89’ ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ), ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ, ΦΕΚΚΑΣ(80’ ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ).