Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καναλακίου ο αγώνας της 3η φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό Βόλου με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση με σκορ 2-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός Βόλου βρήκε πρώτος δίχτυα με τον Στάμου στο 28΄για το 0-1 ενώ ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου έφερε το ματς στα ίσια μετά από σέντρα του Ζδράβου και αυτογκόλ του Μαρκοπουλιώτη για το 1-1 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα αλλά με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου να έχει μια άτυχη στιγμή όταν ο Καππίας στο 91΄ έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού, ενώ το τελευταίο σφύριγμα στην κανονική διάρκεια βρίσκει ισόπαλες σε 1-1 και με τον αγώνα να οδηγείται στην παράταση.

Στο πρώτο ημίχρονο και 2΄της παράτασης ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου μπαίνει μπροστά στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπανίκου για το 2-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Διαιτητής: Μπακογιάννης Α. (Αθηνών)

Βοηθοί: Ζήρδας Α. (Αθηνών) – Τσολακίδης Λ.(Αθηνών)

4ος Διαιτητής: Αλαμπεης Γ. (Αθηνών)

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (ΤΖΙΑΡΡΑΣ): ΒΛΑΧΟΣ ΆΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΑΠΠΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΣ, ΖΔΡΑΒΟΣ ΝΤΙΝΟΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ ΑΛΕΞΗΣ, ΝΤΑΝΤΙΔΗΣ ΓΚΕΡΜΑΝ, ΡΟΒΙΝΑΣ ΦΩΤΗΣ, ΕΜΒΡΑΙΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  • ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΑΚΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΟΣ, ΒΕΡΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ