Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας πήρε ο ΠΑΣ Αμβρακικός που επικράτησε σήμερα Τετάρτη 13/11 του Κεραυνού Θεσπρωτικού στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού ’’Κατερίνα Θάνου’’.


Οι φιλοξενούμενοι, που ήταν και το φαβορί του ματς, αφού αγωνίζονται φέτος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, σε αντίθεση με τον Κεραυνό που αγωνίζεται στην Α ΕΠΣ Π-Λ, πήραν τη νίκη με τελικό σκορ 2-4.

Ο ΠΑΣ Αμβρακικός προηγήθηκε στο 26’ σε 0-1 με πλασέ του George, ενώ ο Φίλος στο 32’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, για το 0-2. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 45’ με κεφαλιά του Τσιότσιου για το 1-2 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Κεραυνός έφτασε στην ισοφάριση στο 49’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σιώρου για το 2-2. Στο 55’ ο Αμβρακικός πήρε πάλι κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Τσάλα για το 2-3 και με πλασέ του ίδιου παίχτη στο 74’ διαμόρφωσε το 2-4, που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Διαιτητής: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.
Βοηθοί: ΚΕΦΗΣ Γ. – ΣΤΡΑΚΑΝΤΟΥΝΑΣ Ν.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ(Παπαδήμας): ΠΑΠΙΓΚΙΩΤΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΣΙΟΣ, ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ, ΚΟΛΙΟΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΚΟΥΣΗΣ, ΧΑΙΔΟΣ, ΚΑΤΣΕΝΟΣ, ΠΑΦΙΛΑΣ, ΣΙΩΡΟΣ.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ(Κονιδάρης-Χαντζάρας):ΜΑΚΑΠΑΓΚΑΛ, ΑΓΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Χ., ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΤΣΑΛΑ, ΣΑΚΚΑΣ, ΑΓΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Π., ΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ, ΦΙΛΟΣ, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, GEORGE.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.