Ο 28χρονος Μιχάλης Ντέτσικας δε θα φοράει την νέα αγωνιστική χρονιά την φανέλα με τα κιτρινόμαυρα, αφού ο νεαρός μεσοεπιθετικός μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ Πρέβεζα ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της ΑΕΝ Σαμψούντας, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ο Ντέτσικας έχει αγωνιστεί σε Άρη Πρέβεζας, Εθνικό Φιλιππιάδας, Οδυσσέα Νυδριού, Δόξα Ωρωπού, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και ΠΑΣ Πρέβεζα.

Μάλιστα ανήκει στη μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΣ, αφού έχει τιμήσει τη φανέλα με τον ιππόκαμπο σαν παίχτης 7 αγωνιστικές χρονιές, έχει διατελέσει αρχηγός και ήταν μέσα σε αυτούς που βοήθησαν πέρυσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.

Ο ίδιος μετά την ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας του με τον ΠΑΣ Πρέβεζα προχώρησε στην παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση στο προφίλ του στο Facebook: ‘’ Μετά τη λύση της συνεργασίας μου με την ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα τελευταία 2 χρόνια. Προπονητές, διοικήσεις,  αυτό τον υπέροχο κόσμο και ειδικά τους ιππόκαμπους που ήταν πάντα εκεί για μας. Να ευχηθώ ολόψυχα στην νέα διοίκηση κουράγιο και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει!!!»