Σημαντική μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε η Αναγέννηση Άρτας, που απέκτησε τον 22χρονο μέσο Θοδωρή Μανιώτη. Η “Α” με την κίνηση αυτή δείχνει τη διάθεση να αποκτήσει τους καλύτερους Αρτινούς παίκτες για να έχει ένα ισχυρό ρόστερ τη νέα σεζόν. Ο Μανιώτης που ολοκληρώνει τη στρατιωτική του θητεία σύντομα, έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στην Αναγέννηση, για μικρό διάστημα, ενώ έχει επίσης πέρασει από τον Ατρόμητο, τον Απόλλωνα Γλυκορίζου, το Σκουφά Κομποτίου, τον Εθνικό Φιλιππιάδας, το Θρίαμβο Σερβιανών και τελευταίος του σταθμός ήταν ο Θρίαμβος Λούρου, όπου και έχασε στο τελευταίο ματς την άνοδο από τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Σίγουρα αποτελεί επιλογή που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πέραν του Μανιώτη, τα χρώματα της ομάδας θα συνεχίσει να φορά και ο δεξιός χαφ Αποστόλης Βασιλάκος που αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από τη Φιλοθέη, όπου και αγωνιζόταν επί σειρά ετών. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας :

“Μιά ακόμη μεταγραφή και μια ανανέωση για την ομάδα μας.
Στην απόκτηση του 22χρονου χαφ Θοδωρή Μανιώτη που τη περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Θρίαμβο Λούρου, ομάδα που διεκδικούσε το πρωτάθλημα και έφτασε στον τελικό με τον ΠΑΣ Πρεβεζα στη γειτονική Ένωση, προχώρησε σήμερα η διοικηση της ομάδα μας. Ο Θοδωρής έχει ξανά αγωνισθεί με την ομάδα μας, πριν από περίπου 5 χρόνια.
Ο Αποστόλης Βασιλάκος θα είναι επίσης ένας από τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ που ανανέωσε κι αυτός τη συνεργασία του και θα ενισχύσει την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Από πλευράς του Δ,Σ, ευχές για καλή χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.”

Πηγή: artagoal.gr