Νικηφόρο πέρασμα για την 2η αγωνιστική της Ά ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας για τον Απόλλωνα Πάργας με τελικό σκορ 0-2 μέσα στην έδρα της Δόξας Ωρωπού στον αγώνα που διεξήχθη σήμερα Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 16:00.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι παίχτες του Απόλλωνα βρήκαν διχτυα με τον Λάμπρου για το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες αλλά και αρκετά φάουλ με το ματς να είναι ένα ντέρμπι αλλά με την ατυχία της Δόξας Ωρωπού να έρχεται μετά από αυτογκόλ του Μπαλαδήμα όταν η μπάλα μετά από σουτ χτύπησε στο πρόσωπο του παίκτη και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

ΒΟΗΘΟΙ: ΣΙΣΚΑΣ Σ. – ΖΙΩΓΑΣ ΑΛ.

ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ (ΤΖΙΜΑΣ): ΚΑΠΠΑΣ Π., ΚΡΟΚΙΔΑΣ Χ., ΛΑΚΚΑΣ., ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Δ., ΜΑΝΤΟΥΣΗΣ Κ., ΣΠΥΡΑΚΟΣ Σ., ΜΠΑΛΑΔΗΜΑΣ Λ., ΛΥΓΚΟΥΡΗΣ Δ., ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ Κ., ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΙΤΗΣ Δ., ΔΑΣΚΑΛΟΣ Α.,

  • ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΜΑΛΕΣΚΟΣ Η., ΖΗΣΗΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ Χ., ΠΑΠΙΓΚΙΩΤΗΣ Θ., ΔΡΟΣΟΣ Δ., ΜΠΑΛΑΔΗΜΑΣ Ι., ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Ν., ΧΗΤΟΣ Ν., ΛΙΟΝΤΗΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ (ΒΑΣΙ): ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Σ., ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Δ., ΠΑΠΠΑΣ Ε., ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Σ., ΜΑΡΚΟΣ Β., ΚΥΡΓΙΟΣ Α., ΠΑΠΠΑΣ Δ., ΠΑΠΠΑΣ Σ., ΓΚΟΛΙΑΣ Ι., ΛΑΜΠΡΟΥ Α., ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ.

  • ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: BOJANG, ΒΑΣΙΟΣ Δ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α., ΖΕΡΗΣ Α., ΣΑΙΝΤΙ Κ., ΝΤΙΣΙΟ Ν., ΤΣΕΝΚΑΪ, ΛΑΓΟΣ, ΝΤΑΜΗΣ.
Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.