Gosports.gr - Βασίλης Κούρκουλας

Στη Βόνιτσα κόντρα στον τοπικό Αμβρακικό αγωνίστηκε σήμερα στις 15.00 η πρωτοπόρος του Ομίλου Αναγέννηση Καρδίτσας για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και έφυγε με το τρίποντο με σκορ 0-1, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από τη ρέφερι της αναμέτρησης.

Με το τρίποντο αυτό οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου, πετυχαίνοντας το πέμπτο διαδοχικό τρίποντο και σπάζοντας το αήττητο εδώ και πέντε ματς του Αμβρακικού στη έδρα του.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 45’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αναστασόπουλου που νίκησε τον Δεσποτόπουλο για το 0-1 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Αμβρακικός προσπάθησε να απειλήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα, με την Αναγέννηση να φτάνει κοντά στο 0-2 με τον Πογοσιάν να στέλνει την μπάλα άουτ σε κενή εστία, για το τελικό 0-1.

Διαιτητής: ΠΙΓΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Βοηθοί: ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΔΗΜΑΚΑΚΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΤΙΛΑΣ, ΓΚΟΛΙΑΣ, GEORGE, ΤΣΑΛΑ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ, ΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ, ΜΕΛΕΤΙΔΗΣ, ΡΟΧΑΝΟ, ΝΙΝΙΚΑΣ, ΓΚΟΛΙΑΣ, ΜΠΑΛΛΑΣ, ΜΗΛΙΩΤΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.