Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 στο Νέο Φιλιππιάδας ο αγώνας του Β Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον ΠΣ Φιλιππιάδας και την Αναγέννηση Αχερουσίας
Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι μέχρι το 8ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν 3 φορές την εστία του Τσαβέλη. Στο 21’ η Αχερουσία είχε κάθετο δοκάρι, με τους γηπεδούχους να απαντάνε με οριζόντιο δοκάρι στο 22’. Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα μετά από ατομική προσπάθεια του Τζίμα για το 0-1, ενώ στο 41’ ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι παίχτη της Φιλιππιάδας, με τον Νάνο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 του ημιχρόνου.
Στο 70’ ο Νάνος ανέβασε τον δείχτη του σκορ για την ομάδα του, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 0-3 στο ματς.
Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.
Βοηθοί: ΖΩΤΟΣ Δ. – ΠΑΠΠΑΣ Φ.
ΠΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: ΚΩΣΤΑΣ Μ., ΚΩΣΤΑΣ Β., ΤΟΛΗΣ, ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ ΧΡ., ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ, ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ, ΔΟΥΚΛΙΑΣ, ΚΑΛΑΚΑΤΣΙΟΣ Θ., ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ Δ.Θ., ΤΑΓΚΑΣ.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ:ΤΣΑΒΕΛΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΤΑΣΣΗΣ, ΒΑΒΒΑΣ Φ., ΛΕΝΑΣ, ΒΑΒΒΑΣ Α., ΤΣΑΛΟΥΚΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΖΙΜΑΣ, ΤΣΑΒΟΣ, ΝΑΝΟΣ.