Στο ετήσιο συνέδριο εξουσιοδοτημένων εμπόρων – διανομέων – επισκευαστών της ελληνικής αντιπροσωπείας Nissan που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Λ. Συγγρού την Πέμπτη 14 Μαρτίου η Nissan Λαινάς  απέσπασε τα εξής βραβεία:

  • Πρώτη θέση Πανελλαδικά στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση πελατών
  • Πρώτη θέση στο Νομό για τις πωλήσεις Ι.Χ και Φορτηγών.

Ο Τάκης Λαϊνάς και ο Δημήτρης Λαϊνάς, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες έδωσαν το παρόν στο συνέδριο μαζί με τον Aντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nissan κ. Τάκη Θεοχαράκη και άλλα στελέχη της Nissan.

Δεν είναι η πρώτη χρονιά που η Νissan Λαινάς καταλαμβάνει την 1η θέση στο Νομό για τις πωλήσεις Ι.Χ και Φορτηγών και αυτό δείχνει τον επαγγελματισμό και την συνέπεια της αντιπροσωπείας της Nissan, Υιοί Δ. Λαϊνά  Ο.Ε. στην Πρέβεζα που από το 1950 και μέχρι και σήμερα καταφέρνει παρά την οικονομική κρίση να πετυχαίνει ποσοστά πωλήσεων που για άλλους θεωρούνται απλά ακατόρθωτα και μην ξεχνάνε πως μιλάμε για ένα Νομό, όπως η Πρέβεζα.

Ο Δημήτρης Λαινάς, ως Διευθυντής Πωλήσεων της Αντιπροσωπείας, έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια ρεκόρ πωλήσεων στο Νομό μας και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού χάρη στο επικοινωνιακό του ταλέντο, την άμεση εξυπηρέτηση,  την εμπειρία του και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες, δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης και σταθερότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.