Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΑΕ Τηλυκράτης : Κάλεσμα για κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου

Παραμένει πρόεδρος στον ερασιτέχνη ο Θανάσης Καραγιάννης

Πραγματοποιήθηκε στις 19/06/2023 η Γενική Συνέλευση του Τηλυκράτη η οποία ήταν και η πρώτη κατά την οποία η ομάδα έγινε και επίσημα ΠΑΕ. (Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία).

Σκοπός της συνέλευσης ήταν να ενημερωθούν οι φίλοι της ομάδας για τις μέχρι τώρα κινήσεις που έγιναν από πλευράς διοίκησης με σκοπό τη δημιουργία της ΠΑΕ καθώς και για το μέλλον της ομάδας που αποσκοπεί στη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super league 2.

Πρώτα έγινε τοποθέτηση από τον επί έξι χρόνια πρόεδρο της ομάδας, Θανάση Καραγιάννη, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στα οικονομικά της περυσινής σεζόν καθώς επίσης ανακοίνωσε ότι λόγω , επαγγελματικών κυρίως υποχρεώσεων, δεν θα συμμετέχει επίσημα στο συμβούλιο της ΠΑΕ αλλά θα παραμείνει πρόεδρος στον Ερασιτέχνη Τηλυκράτη, στηρίζοντας όμως την ΠΑΕ.

Από πλευράς ΠΑΕ τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής είναι, ο Γιώργος Βαγενάς (πρόεδρος) Τζίμης Κατωπόδης, Νίκος Κατωπόδης (πορπόλιας) Δημήτρης Βρεττός και Νίκος Μασούρης . Ο Γιώργος Βαγενάς και ο Τζίμης Κατωπόδης ενημέρωσαν για τις ενέργειες που έγιναν για τη δημιουργία της ΠΑΕ και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις που τους ετέθηκαν από τα μέλη της Γ.Σ.

Έτσι έγινε ένα σημαντικό βήμα με ιστορική ημέρα την 19η Ιουλίου 2023, όπου γεννήθηκε η ΠΑΕ Τηλυκράτης από τον Α.Ο Τηλυκράτη.

Απομένει η ολοκλήρωση του ονείρου με την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου και της εγγυητικής της Τράπεζας προκειμένου ο δρόμος να είναι ανοιχτός για την συμμετοχή της ομάδας μας στην super league 2.

Οι αποφάσεις της Γ,Σ ήταν με κάθε τρόπο όλοι να συνεισφέρουν στην ανεύρεση των χρημάτων ξεκινώντας από τους φίλους της ομάδας στο facebook , περίπου 8.000, από τους οποίους θα ζητηθεί να αποκτήσουν έστω και μία μετοχή (20 ευρώ) μέσω κατάθεσης στον Τραπεζικό Λογαριασμό της ομάδας.

Επίσης εξουσιοδοτήθηκαν τα μέλη της προσωρινής διοίκησης, όπως και ο κ. Καραγιάννης να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με επιφανείς επιχειρηματίες της Λευκάδας από τους οποίους θα ζητηθεί η οικονομική στήριξη μέσω χορηγιών και αγοράς μετοχών.

Πηγή: ilefkada.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.