ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας: «Αποστολή ομάδας με ΑΟ Κασσιόπη»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για τον Κυριακάτικο (18/11, 15:00) εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Κασσιόπη.

Η αναμέτρηση που είναι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League 2018-2019 θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας. Ο προπονητής της ομάδας μας, Μανώλης Παπαματθαιάκης, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν την αποστολή της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, που είναι οι εξής: Μούτσα, Στεφανάκος, Καπίας, Καραγιαννίδης, Παντίδος, Χρούσιελ, Καψάλης, Παναγιώτου, Παπανίκου, Μασούρας, Χούσος, Ψιάνος, Γυφτοκώστας, Κάκκο, Παπαδόπουλος, Άλεξιτς και Λίτσκας. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Κυριάκης, Ματθαίου, Μαχαίρας, Μπεκατώρος και Παππάς.

Η αποστολή της ΑΕ Καραϊσκάκης αναχώρησε στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (17/11) οδικώς για την Ηγουμενίτσα και από εκεί ακτοπλοϊκώς για την Κέρκυρα, όπου θα διαμείνει σε ξενοδοχείο της πόλης.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.