Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας η Τακτική και Καταστατική Γενική Συνέλευση της Ένωσης υπό την Προεδρεία του Προέδρου της ΕΠΣ Π-Λ κ. Θωμά Κάρτσακλα, του ‘Α Αντιπροέδρου της Ένωσης κ. Σπυρίδων Κόκκαλη και του Γενικού Γραμματέα κ. Παναγιώτη Χαλκίδη.

Την έναρξη της συνέλευσης άνοιξε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κάρτσακλας όπου είπε τα εξής: «Σας καλωσορίζω στην ετήσια τακτική και καταστατική γενική συνέλευση. Σήμερα το κύριο θέμα είναι η τροποποίηση του καταστατικού μας και κάνουμε και ένα μίνι απολογισμό έως 30/12 με τη σύμφωνη γνώμη και του νομικού που είναι σήμερα εδώ και όπως ξέρουν και οι λογιστές και οι εφοριακοί το κάνουμε για να συμβαδίζουμε με το οικονομικό έτος .

Όσο για τις βαθμολογίες θα σας σταλούν επικυρωμένες μετά την ολοκλήρωση των μπαράζ ανόδου όπου συμμετέχει ο Απόλλων Πάργας για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία που πιστεύουμε ότι είναι πάρα πολύ κοντά στην άνοδο και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το ευχόμαστε ολόψυχα.

Αγαπητοί συνάδελφοι, εκπρόσωποι σωματείων χαιρόμαστε τόσο εγώ αλλά και τα μέλη της διοίκησης που είναι παρών σήμερα εδώ που μετά από πολύ καιρό ξαναβρισκόμαστε εδώ σήμερα μετά από όλο αυτό που βιώσαμε ως κοινωνία αλλά και ως ποδοσφαιρική οικογένεια. Η εποχή του Covid-19 προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στο άθλημα που τόσο αγαπάμε και αγαπάτε και στηρίζετε. Να είστε υπερήφανοι γιατί το κύτταρο του ποδοσφαίρου είναι τα ερασιτεχνικά σωματεία, από εκεί ξεκινάνε όλοι οι μεγάλοι παίχτες και διαγράφουν πορείες στις μεγάλες κατηγορίες. Εκείνο που θέλω να πω είναι να αισθάνεστε υπερήφανοι γιατί σε κάθε χωριό, σε κάθε κωμόπολη και σε κάθε γειτονιά εσείς σηκώνετε το βάρος και πραγματικά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες είστε άξιοι συγχαρητηρίων. Στην διάρκεια αυτών των δυο χρόνων η Ένωσή μας προσπάθησε με κάθε τρόπο και μέσα στα όρια των δυνατοτήτων να στηρίξει τα σωματεία. Η στήριξη που κάναμε ήταν παρότι δεν έχουμε ιδιαίτερους πόρους, έχουμε ένα κεφάλαιο που το διατηρούμε δυο χρόνια και πάνω σε αυτό προσπαθούμε να στηριχτούμε. Βοηθήσαμε όσο μπορούσαμε,   δεν υπήρξαν παράβολα συμμετοχής ώστε να πληρώσουν οι ομάδες Α και Β κατηγορίας, διαγράψαμε κάποια χρέη που είχαν οι ομάδες και ταυτόχρονα δώσαμε μια δωρεάν διαιτησία. Προσπαθήσαμε να δώσουμε άλλη μια διαιτησία που είχαμε πει κρίναμε σκόπιμο ότι τα οικονομικά αυτά που έχουμε μας βγάζουν έως Ιούνιο με Ιούλιο το πολύ γιατί έχουμε ένα κεφάλαιο από εκεί και πέρα όμως όπως σας έχουμε αποστείλει και τον οικονομικό απολογισμό η επιχορήγηση από την Ομοσπονδία είναι έξι χιλιάδες ευρώ συν κάποια άλλα χρήματα που υπήρχαν. Προσπαθήσαμε και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και να σκεφτείτε ότι ακόμα και τα έξοδα για τις Μεικτές ομάδες δεν μας έχουν σταλεί και αν δεν είχαμε αυτό το οικονομικό λίπος δεν θα αντέχαμε».

Η Γενική Συνέλευση έγινε με απαρτία από μέλη των σωματείων και είχε τα εξής θέματα τα οποία και πέρασαν ομόφωνα  από τους παρευρισκόμενους:

  • Επικύρωση πληρεξούσιων των σωματείων και έλεγχος απαρτίας των παρισταμένων μελών.
  • Εκλογή ενός γραμματέα για την τήρηση των πρακτικών της Γ.Σ.
  • Έκθεση διοικητικού απολογισμού.
  • Έγκριση διοικητικού απολογισμού.
  • Έκθεση οικονομικού απολογισμού.
  • Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
  • Έγκριση οικονομικού απολογισμού.
  • Έκθεση και έγκριση προϋπολογισμού επόμενου έτους.
  • Γενική τροποποίηση του καταστατικού της Ένωσης για εναρμόνισή του με τις διατάξεις του ν. 2725/ 1999, όπως ισχύει μετά τις τελευταίες τροποποιήσεις του, που είναι υποχρεωτική, καθώς και για την τροποποίηση ιδίως των άρθρων 1, 2, 4, 6, 10, 22, 26, 28, 29, 30, 40, 56 αυτού, των παραρτημάτων α και β, την κωδικοποίηση και διόρθωση των λεκτικών σφαλμάτων και την τροποποίηση όποιου άλλου άρθρου προκύψει από τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.