Με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη το 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Άρτας, που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Αρταίων.

Στον τελικό, που θα ξεκινήσει στις 20:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 στους Κωστακιούς Άρτας θα αναμετρηθούν η Αστυνομία και ο Εμπορικός Σύλλογος. Νωρίτερα, στις 18:00 θα αναμετρηθούν στο ίδιο γήπεδο οι Εngineers με το Δήμο Αρταίων στο μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Ο Δήμος Αρταίων καλεί το φίλαθλο κόσμο της Άρτας να δώσει το «παρών» στους αγώνες και να χειροκροτήσει τους αθλητές. Στο 2ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ συμμετείχαν 16 ομάδες και συγκεκριμένα οι ENGINEERS, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΤΑΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΤΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ RIVER HAWKS, ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΑΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΣ_ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΑΣ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ_ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΑΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΤΑΣ, ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΑΡΤΑΣ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ ΑΡΤΑΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΙ.