Μακριά από “ κάλπικες “ υποσχέσεις και “μεγάλα” λόγια , τα αποτελέσματα των οποίων “ πληρώνει “ ακριβά η χώρα , η ΝΔ ακούει τα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο της υγείας και βλέπει από κοντά τις όποιες δυσλειτουργείες προκειμένου να εφαρμόσει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα ανάτασης του Εθνικού Συστήματος Υγείας μέσα από συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις. Στο πλαίσιο αυτό , την Παρασκευή 5-4-2019 , κλιμάκιο του Τομέα Υγείας της Ν.Δ. , θα επισκεφθεί την Πρέβεζα και στις 20:00 , θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση του Τομέα Υγείας και της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πρέβεζας , με θέμα την παρουσίαση του Προγράμματος Υγείας της Ν.Δ.

Ομιλητές θα είναι :

O Τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. , Βασίλειος Οικονόμου o Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. , Ιάσων Φωτήλας & ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. , Στέλιος Κυμπουρόπουλος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

19:00 Συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

20:00 Παρουσίαση Προγράμματος Υγείας της Ν.Δ. στην αίθουσα εκδηλώσεων  του Ξενοδοχείου “MARGARONA ROYAL ”, στην Πρέβεζα .

Ο Πρόεδρος                       Η Υπεύθυνη του Τομέα Υγείας
ΝΟ.Δ.Ε Ν.Δ. Πρέβεζας            ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πρέβεζας

Νικόλαος Τζίμας                      Βασιλική Κορδέλλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.