Ο Βουλευτής Πρέβεζας και Υφυπουργός Εργασίας, Κώστας Μπάρκας έστειλε την παρακάτω δήλωση για τον β’ γύρο των Δημοτικών Εκλογών στον Δήμο Πρέβεζας:

”Οι δημοτικές αρχές που θα προκύψουν μετά την ερχόμενη Κυριακή, θα κληθούν να διαχειριστούν ένα νέο αυτοδιοικητικό τοπίο. Το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής αποτελεί στοίχημα για τα αιρετά στελέχη των Δήμων και των Περιφερειών της χώρας, αφού επιβάλλει τη συνεργασία και την εξεύρεση συγκλίσεων, εγκαινιάζοντας μία νέα δημοκρατική πολιτική κουλτούρα στην αυτοδιοίκηση. Στην βάση αυτή, καλούμε όλους τους πολίτες να στηρίξουν στον β’ γύρο τις προοδευτικές δυνάμεις και τα ψηφοδέλτιά τους. Να γυρίσουμε μία και καλή την πλάτη σε όλους εκείνους που χρησιμοποιούν την τοπική αυτοδιοίκηση ως σκαλοπάτι πολιτικής ανέλιξης, που υπερασπίστηκαν και υπηρέτησαν πολιτικές που εκτόξευσαν την ανεργία, ισοπέδωσαν το δημόσιο σύστημα υγείας και ασφάλισης, και συνεχίζουν να εξαργυρώνουν τις “ισχυρές” τους διασυνδέσεις εις βάρος της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας του τόπου τους. Για μία πραγματικά ανοιχτή, δημοκρατική, και διαφανή σε όλους και όλες αυτοδιοίκηση. ”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.