Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
spot_img

Ο Ναπολέων Τσάνης νέος αντιπρόεδρος του Θεσπρωτού

Ο Ναπολέων Τσάνης, μοριακός βιολόγος και διευθύνων σύμβουλος της Α.Ε. «ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ EUROPRAWN HELLAS» αναλαμβάνει θέση Αντιπροέδρου στην ΠΑΕ Θεσπρωτός. Ο κ. Τσάνης, με δεδομένη την αγάπη του για την ομάδα αποδέχτηκε τη σχετική πρόταση για συμμετοχή στο νέο  Δ.Σ. του Θεσπρωτού.

Ο Ναπολέων Τσάνης γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 1968 στο Ελευθέρι Θεσπρωτίας. Σπούδασε Μοριακή Βιολογία Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ,

Σήμερα είναι ένας έμπειρος τεχνοκράτης, διευθυντικό στέλεχοςμε πολυετή πετυχημένη διαδρομή στον κλάδο των συμβούλων διαχείρισης. Ειδικευμένος στη Διαχείριση Έργων, στο Κυβερνητικό Lobbying, στην Έρευνα και Ανάπτυξη (R&D), στο FoodFututed, στον Προϋπολογισμό και στη Διαχείριση Επιχειρήσεων.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας και του εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Related news

Άντα Ζιώγα
Άντα Ζιώγαhttps://gosports.gr/
Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.