Ο γνωστός επιχειρηματίας Απόστολος Μήτος, ιδιοκτήτης τουριστικών καταλυμάτων και έμπειρος σε θέματα τουρισμού εντάχθηκε σήμερα στον Συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Ευάγγελο Ροπόκη.

Ο Απ. Μήτος έχει διατελέσει Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Πρέβεζας. Με γνώσεις και κυρίως με εμπειρία στην επιχειρηματικότητα, τον τουριστικό κλάδο και την διοίκηση, αποτελεί προσθετική αξία στην αυτοδιοικητική πρόταση του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ».

Σε δηλώσεις του, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Απόστολος Μήτος αναφέρει τα εξής :«Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ‘ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ’ να κατέβω στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Βαγγέλη Ροπόκη, θέλω να ευχηθώ σε όλες και όλους τους υποψήφιους, ανεξαρτήτως Συνδυασμών, καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Συμπορεύομαι λοιπόν με τους απλούς αυτούς ανθρώπους, τους ελεύθερους επαγγελματίες που μοχθούν και αγωνιούν καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο, για το καλό του τόπου μας και του Δήμου μας. Μακριά από κομματικές αγκυλώσεις, πολύ σεμνά και ταπεινά θα δώσουμε τον αγώνα μας και ο κόσμος ως τελικός κριτής ας εκλέξει τους καλύτερους. Άλλωστε αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν! Με τις ευχές για Καλή δύναμη και Καλή επιτυχία σε όλους!».

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και υπ. Δήμαρχος Πρέβεζας Ευάγγελος Ροπόκης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Απόστολος Μήτος είναι ένα άτομο με ήθος και αξιοπρέπεια, με γνώσεις και δημιουργικότητα, που μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο μας. Καλωσορίζω λοιπόν τον Απόστολο Μήτο στην «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ», ο οποίος είναι επιχειρηματίας και ενεργό μέλος της κοινωνίας μας. Πιστεύω πως είναι σημαντικό να περιλαμβάνονται στους Δημοτικούς Συνδυασμούς άνθρωποι της αγοράς, επαγγελματίες, οι οποίοι γνωρίζουν τα προβλήματα και διαθέτουν προτάσεις για την ανάπτυξη της Πρέβεζας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.