Τον Πρεβεζάνο εικαστικό Κωσταντίνο Πιέτα τίμησε ο Δήμος της Πρέβεζας  τόσο για την συνολική προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης  όσο και για την προσφορά δύο έργων  του προς τον Δήμο.

Τον κ .Πιέτα δέχτηκε  στο γραφείο του και ευχαρίστησε προσωπικά ο Δήμαρχος Χρήστος Μπαϊλης ενώ η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού Ελευθερία Αγγέλη  , αναφέρθηκε στα έργα του  αυτοδίδακτου καλλιτέχνη  ο οποίος μετατρέπει  τα ανακυκλώσιμα μεταλλικά  υλικά σε  πραγματικές “μορφές” τέχνης.

Ο κ. Πιέτας ευχαρίστησε  τόσο τον κ.Μπαϊλη όσο και την κ. Αγγέλη  για  την   απονομή της τιμητικής πλακέτας υπογραμμίζοντας ότι   η δημιουργία γι΄ αυτόν  είναι πλέον τρόπος ζωής και επιθυμεί να προσφέρει ακόμα  περισσότερα στην πόλη.

Τα έργα   που ο σεμνός καλλιτέχνης  δώρισε στον Δήμο είναι  μια μικρογραφία του F/B Πρέβεζα (το οποίο εκτελούσε την πορθμειακή   γραμμή Πρέβεζας-Ακτίου και βρίσκεται στο κτίριο της Λαϊκής Αγοράς )  καθώς και  ο  “Δίαυλος”   έργο που αποτυπώνει  το αρχαίο ελληνικό μουσικό όργανο και    κοσμεί  πλέον τον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της  Πρέβεζας .