Στην εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία της Nissan, Υιοί Δ. Λαϊνά  Ο.Ε. στην Πρέβεζα από το 1950 και με την πολυετή παρουσία στον χώρο του αυτοκινήτου με επαγγελματισμό, συνέπεια και αξιοπιστία όλα αυτά τα χρόνια, μπορείτε να ανακαλύψετε μια νέα γενιά επιχειρηματιών με το αμιγώς ηλεκτρικό e-NV200.

Στρέφοντας το τιμόνι στην κατεύθυνση για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, η Nissan συνεργάζεται με μια νέα και πολλά υποσχόμενη γενιά επιχειρηματιών, παρέχοντάς τους οχήματα με μηδενικές εκπομπές για να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, μειώνοντας παράλληλα τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Η Michelle des Bouillons είναι επαγγελματίας surfer και μια νέα επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται σε ιστιοσανίδες, συναφή αξεσουάρ και μαγιό, όλα κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά. Γι’ αυτό, η Nissan κάνει πραγματικότητα την κινητικότητα με μηδενικές εκπομπές για την επιχείρησή της, με το 100% ηλεκτρικό e-NV200 και το Nissan LEAF.

Αυτή η συνεργασία ήταν ιδανική για τη Michelle. “Το να κινείσαι πλήρως ηλεκτρικά ήταν μια προφανής επιλογή μοντέλου κινητικότητας: Το surfing με φέρνει πιο κοντά στη φύση από οποιοδήποτε άλλο άθλημα και πραγματικά με έκανε να εκτιμήσω πόσο πολύτιμος είναι ο κόσμος που ζούμε”, λέει.

“Όταν ξεκίνησα τη δική μου επιχείρηση, ήθελα πραγματικά να σιγουρευτώ ότι θα το κάνω με βιώσιμο τρόπο. Με τα 100% ηλεκτρικά e-NV200 και Nissan LEAF, η οδήγηση είναι απολύτως φυσική, ήσυχη, ασφαλής και αποτελεσματική. Και εγώ εξακολουθώ να παίρνω ένα λάκτισμα από το γεγονός ότι κινούμαι με μηδενικές εκπομπές όταν είμαι στο δρόμο.”

Η υπογραφή ‘Electrify the World’ της Nissan είναι πλέον εμφανής στις σανίδες του surf και στο μαγιό της Michelle και ελπίζει ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους στη βιώσιμη κινητικότητα και στην ηλεκτροκίνηση.

“Αυτή η συνεργασία με τη Michelle είναι πραγματικά συναρπαστική για εμάς. Μαζί,” ταξιδεύουμε πάνω στο ίδιο κύμα ” για να εξαπλωθεί το μήνυμα των μηδενικών εκπομπών ρύπων,” λέει ο Dmitry Busurkin, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων της Nissan Automotive Europe.

“Αυτό είναι μόνο η αρχή. Η Nissan ανυπομονεί να συνεργαστεί με όλο και περισσότερους ανθρώπους όπως η Michelle. Υπάρχουν τόσοι νέοι επιχειρηματίες που θέλουν πραγματικά να κάνουν μια θετική αλλαγή και γι ‘αυτό ζητούν βιώσιμες λύσεις κινητικότητας”, δήλωσε ο Busurkin.

Το αξιόπιστο Nissan e-NV200 είναι μια έξυπνη επιλογή. Είναι αμιγώς ηλεκτρικό, υποστηρίζεται από 8ετή εγγύηση και έχει εμβέλεια οδήγησης έως 301 χλμ σύμφωνα με τις μετρήσεις WLTP,σε αστικό κύκλο, καλύπτοντας με άνεση ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων. Πάνω από 30.000 Nissan e-NV200 έχουν πωληθεί στην Ευρώπη, ενώ σχεδόν 10.000 παρεδόθησαν σε πελάτες, μόνο το 2019.

Βίντεο με την Michelle des Bouillons και το Nissan e-NV200, μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία για την Πρέβεζα Nissan Λαϊνάς στην Λεωφόρο Ιωαννίνων 456 ή καλέστε  στο τηλέφωνο 2682028135 η μπορείτε να δείτε στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/juke-2019.html 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.