Η Nissan Λαϊνάς υποδέχεται το νέο Nissan Leaf

Η εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία της Nissan, Υιοί Δ. Λαϊνά  Ο.Ε. στην Πρέβεζα από το 1950 και με την πολυετή παρουσία στον χώρο του αυτοκινήτου με επαγγελματισμό, συνέπεια και αξιοπιστία όλα αυτά τα χρόνια, είναι έτοιμη να υποδεχτεί το νέο Nissan Leaf την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018.

Nissan Lainas Prebeza

 

Το νέο Nissan Leaf από την πολυτελή καμπίνα με τις μπλε αποχρώσεις μέχρι την «αιωρούμενης» σχεδίασης οροφή και την ημιδιαφανή μπλε μάσκα V-motion, το Νέο Nissan LEAF σας προκαλεί να το ανακαλύψετε.

Πληροφορίες για τον Nissan Leaf:

Το νέο Nissan LEAF έχει λάβει  πέντε αστέρια από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (Euro NCAP – New Car Assessment Program).

To συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι απόρροια των νέων χαρακτηριστικών ασφαλείας που πλαισιώνουν το Nέο Nissan LEAF.  Σε αυτά περιλαμβάνονται προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού που χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως κάμερα και ραντάρ, προσφέροντας οφέλη όπως η αναγνώριση πεζών και κινούμενων αντικειμένων. Αυτές οι τεχνολογίες αποτελούν τη βάση του αναγνωρισμένου συστήματος ProPILOT της Nissan για μία πιο ασφαλή και σίγουρη οδήγηση.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ

Νιώστε τη συγκίνηση της στιγμιαίας επιτάχυνσης και οδηγήστε παντού, χωρίς να σταματήσετε για καύσιμα. Ζήστε την εμπειρία ενός πιο έξυπνου, ασφαλέστερου και εύκολου τρόπου οδήγησης, ο οποίος σας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και μια εντελώς νέα αίσθηση ενθουσιασμού. Επιλέξτε το νέο Nissan LEAF, το πιο προηγμένο ηλεκτροκίνητο όχημα στο δρόμο.

Χαρακτηριστικά:

“Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ E-PEDAL”

Πως σας φαίνεται η οδήγηση με ένα μόνο πεντάλ; Είναι τόσο απλό! Με το ηλεκτρονικό πεντάλ της Nissan ( e-Pedal), μπορείτε να επιταχύνετε, να επιβραδύνετε και να φρενάρετε με μια κίνηση. Απλά αφήστε το γκάζι για αυτόματη πέδηση με ανατροφοδότηση και πιέστε για επιτάχυνση με βάση την τρέχουσα ταχύτητά σας. Είναι πολύ διασκεδαστικό και σας δίνει πολύ καλύτερο χειρισμό σε δρόμους με έντονες κλίσεις.

“ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ”

Κάθε στροφή είναι διασκεδαστική στο νέο Nissan Leaf. Η μπαταρία που είναι τοποθετημένη στο πάτωμα δημιουργεί ένα χαμηλό κέντρο βάρους, το οποίο σας βοηθά να οδηγείτε στις στροφές  με εξαιρετική ακρίβεια και ομαλότητα στην κύλιση.

“ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ.”

Βοήθεια όποτε τη χρειάζεστε. Δείτε και αισθανθείτε περισσότερο γύρω σας. Ελευθερώστε το μυαλό σας και απολαύστε την καθαρή συγκίνηση του να είστε στο δρόμο. Οδηγείστε με περισσότερη φινέτσα και σε ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης.

“NISSAN PROPILOT”

Το σύστημα ProPILOT της Nissan κάνει τα πάντα πιο εύκολα: από την αντιμετώπιση της κυκλοφοριακής συμφόρησης μέχρι τη διατήρηση της σωστής απόστασης στον αυτοκινητόδρομο. Αναλαμβάνει όλη  τη δύσκολη δουλειά, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη βόλτα σας.

NISSAN PROPILOT PARK”

Ο εφιάλτης της στάθμευσης τελειώνει! Χωρίς χέρια, χωρίς πόδια, χωρίς να στρίβετε το κεφάλι σας. Με το σύστημα ProPILOT Park, το Nissan LEAF θα πάρει τον ελεγχο. Και είναι πολύ καλό και σε αυτό.

“HIGH BEAM ASSIST ”

Με το σύστημα High Beam Assist βλέπετε καλύτερα στο σκοτάδι, χωρίς να «τυφλωθούν» οι διερχόμενοι οδηγοί. Ενεργοποιεί αυτόματα την μεγάλη σκάλα προβολέων όταν την χρειάζεστε και την απενεργοποιεί όταν διαπιστώσει διερχόμενο όχημα.

INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR”

Με τέσσερις κάμερες που σας προσφέρουν μια εικονική προβολή του Nissan LEAF σας κατά 360°, καθώς και εικόνες απο εμπρός, πίσω και πλάγια, οι ελιγμοί γίνονται παιχνίδι. Και αν υπάρχουν γύρω σας κινούμενα αντικείμενα, θα λάβετε επίσης μια φωτεινή προειδοποίηση στην οθόνη.

“ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΔΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ”

Δεν υπάρχουν πλέον εικασίες! Μείνετε εντός των ορίων ταχύτητας χάρη στο έξυπνο σύστημα αναγνώρισης κυκλοφοριακών σημάτων. Ανιχνεύει τα οδικά σήματα και εμφανίζει το όριο ταχύτητας στην ψηφιακή οθόνη πληροφοριών του Νέου Nissan Leaf, καθώς οδηγείτε.

REAR CROSS TRAFFIC ALERT”

Θέλετε να μάθετε τι έρχεται από πίσω; Οι αισθητήρες στο πίσω μέρος του Nέου Nissan LEAF, ανιχνεύουν οχήματα που σας προσεγγίζουν από κάθε πλευρά και σας δίνουν μια πλήρη εικόνα.

“ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ”

Αλλαγή λωρίδων με ασφάλεια. Το σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου (Blind Spot Warning) παρακολουθεί την περιοχή των τυφλών σημείων γύρω σας και σας προειδοποιεί αν ανιχνεύσει ένα όχημα που κρύβεται εκεί.

“ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ NISSANCONNECT APP”

Επιλέξτε την εσωτερική θερμοκρασία στην καμπίνα του Nissan LEAF, ελέγξτε τη φόρτιση και δείτε την εμβέλεια του οχήματός σας: όλα είναι δυνατά με την εφαρμογή NissanConnect EV. Ρυθμίστε την καμπίνα στην τέλεια θερμοκρασία πριν εισέλθετε, λάβετε ειδοποίηση όταν το όχημά σας είναι πλήρως φορτισμένο, χάρη στις συνεχείς ενημερώσεις απευθείας στο κινητό σας.

Ενημερωθείτε τώρα το νέο Nissan Leaf στην εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία για την Πρέβεζα Nissan Λαϊνάς στην Λεωφόρο Ιωαννίνων 456 και στο τηλέφωνο 2682028135.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Content is protected !!