Ο Α.Π.Σ. Κεραυνός Θεσπρωτικού, με τη στήριξη του Δήμου Ζηρού, διοργάνωσε σήμερα Κυριακή 20/06/2021 και ώρα  17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού, φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού, μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Δήμου Ζηρού και του Π.Α.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση του Φιλαρμονικού Συλλόγου Θεσπρωτικού.

Τον αγώνα τίμησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας και άλλοι.

Πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκαν και απονομές.

Δείτε ΕΔΩ  φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

Για την ιστορία το σκορ έληξε 6-2 υπέρ των Βετεράνων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι προηγήθηκαν μόλις στο 10’ με τον Τουρσουνίδη για το 1-0, ενώ στο 32’ ο ίδιος παίχτης διαμόρφωσε το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Θεοδωρίδης με υπέροχο γκολ έγραψε το 3-0, με τους Βετεράνους του Δήμου Ζηρού να μειώνουν σε 3-1 με τον Ρίζο. Στο 56’ ο Θεοδωρίδης ξαναβρήκε δίχτυα για το 4-1. Στο 65’ ο Κατσανός μείωσε σε 4-2. Στο 68’ ο Τουρσουνίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 5-2, πετυχαίνοντας χατ-τρικ στο παιχνίδι. Το τελικό 6-2 έγραψε στο 70’ ο Καπετανόπουλος.

Διαιτητές: Φίτσας Ηλίας, Δράκος Ιωάννης, Σαράφογλου Γεώργιος, Σπυράκος Αλέξανδρος, Ζιώγας Αθανάσιος.

Γιατροί αγώνα: Αμάραντος, Δαρδαμάνης και Τσεκούρας.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ(Πάντος Δημήτρης- Κώνστας Γιάννης): Ρίζος, Μαγκλάρας, Λέντζιος, Σίμος, Παπαδήμας, Κώνστας, Έξαρχος, Μπακόλας, Μαργαρίτης, Μπάκας, Ντόβας, Φίντζος, Μπόμπορης, Δήμος, Κατσάνος, Κολιός, Πανούσης, Τζιάκος Γ., Τζιάκος Δ., Φέκκας, Καρδάνης.

ΒΕΤΑΡΑΝΟΙ ΠΑΟΚ(Μήτογλου Δημήτριος): Αργυρόπουλος, Βουτσιάς, Νάστος, Μαυρέας, Αργυρίου, Αλιβάνογλου, Θεοδωρίδης, Λιάκος, Τουρσουνίδης, Αλεξανδρίδης, Ζεκερίδης, Κωνσταντινίδης, Ιορδανίδης, Καπετανόπουλος, Κορτσελίδης.