Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Πρέβεζα και την Α.Ε. Πρέβεζας στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δυο ομάδες μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο,  με τον ΠΑΣ Πρέβεζα να πιέζει αλλά με την Α.Ε. να κρατάει καλά την άμυνα μέχρι το 33΄οπου ο Σίλβα βρήκε δίχτυα για το 1-0 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο παραγωγικό σε γκολ για τον ΠΑΣ Πρέβεζα που πέτυχε τέσσερα τέρματα με τους Κωσταμένα στο 42΄(2-0), Φερεντίνο στο 51’ (3-0), Κωσταμένα 55΄(3-0) και ο Μαγκανάκη στο 57΄ (5-0), ενώ από την πλευρά της Α.Ε. Πρέβεζας ο Τσουμελέκας διαμόρφωσε το τελικό 5-1 πετυχαίνοντας το γκολ του αγώνα με ωραίο σουτ στέλνοντας την μπάλα κοντά στο γάμα της εστίας.

(Ο αγώνας είχε διάρκεια 40΄ κάθε ημίχρονο.)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΡΟΥΣΣΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΑΜΒΡΑΜΙΔΟΥ Π. – ΣΤΡΑΚΑΝΤΟΥΝΑΣ Ν.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (ΜΠΕΚΑΣ-ΖΗΣΗΣ): ΚΙΟΣΓΙΑ, ΚΩΣΤΑΣ, ΒΡΑΧΝΟΣ, ΤΣΟΥΝΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΜΕΝΑΣ, ΤΣΑΤΣΟΣ, ΣΙΛΒΑ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ.

  • Έπαιξαν και οι: ΛΙΤΟΣ, ΜΕΡΤΖΑΝΗΣ, ΦΥΣΕΚΗΣ, IGOR, ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ, ΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΚΟΝΑΚΗΣ, ΣΤΕΜΠΑΡΙ.

Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ): ΝΤΟΥΡΟΣ, ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ, ΝΤΕΝΤΕΣ, ΚΩΣΤΗΣ, DEDI A, DEDI T., ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, LEDI, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΟΛΚΑΣ.

  • Έπαιξαν και οι: ΠΕΡΣΕΚΟΥ, ΖΙΑΪ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΡΔΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ.

*Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.