Νικηφόρο πέρασμα πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο 09/10 και ώρα 15:30 στο Δημοτικό γήπεδο Νυδριού ο ΠΑΣ Πρέβεζα κόντρα στον Οδυσσέα Νυδριού για την 2η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2021-22.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δυο ομάδες έψαξαν το γκολ αλλά με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν δίχτυα στο 35΄με σουτ του Σιδέρη για το 0-1, ενώ και στο 36΄ είχαν και δοκάρι με τον Ερέκι με τους φιλοξενούμενους να έχουν ανεβάσει ταχύτητα αλλά με το σκορ να παραμένει στο 0-1 έως την λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο σκηνικό με τον ΠΑΣ Πρέβεζα να υπερτερεί αλλά με το γκολ να έρχεται στο 85΄ όπου και κλείδωσε το τρίποντο με τον Σιδέρη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το τελικό 0-2.

Διαιτητής: ΜΠΑΪΛΗΣ Ν.

Βοηθοί: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ. – ΠΑΤΣΗΣ Ι.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ (ΠΟΛΙΤΗΣ): ΣΚΙΑΔΑΣ, RRAPAJ, ΝΑΝΟΣ-ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΚΕΜΠΗΣ (ΛΑΖΑΡΗΣ 63΄), ΓΑΖΗΣ, ΘΕΙΑΚΟΣ (ΚΑΡΤΑΝΟΣ 78′), ΚΑΡΕΛΗΣ, ΚΤΕΝΑΣ (ZACE 46΄), ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (ΜΠΕΚΑΣ): ΚΩΤΣΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΤΣΑΤΣΟΣ (ΜΕΡΤΖΑΝΙ 71′ ), ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΠΟΠΟΤΑΣ (ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 87′), SALEH MUANA MBWEBWEA, ΣΙΔΕΡΗΣ (ΧΗΤΟΣ 87′), ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ, ΡΑΜΜΟΣ (ΤΡΙΑΝΤΟΣ 59΄).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

Πληροφορίες κειμένου και φωτογραφικό υλικό: Γιάννης Βασιλειάδης (onprevezanews.gr)