Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου η Αναγέννηση Αχερουσίας αφού ηττήθηκε από την τοπική ομάδα του Ηρακλή Αγίου Γεωργίου με 2-1, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας(Β Όμιλος) και παραμένει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ρίζο Α. σε 1-0, με τον Παπασταύρο να κάνει το 1-1 για την Αχερουσία και τον Ζάβαλη Κ. να γράφει το τελικό 2-1 και να δίνει μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του Β Ομίλου.

Στο 88’ διεκόπη για λίγο ο αγώνας αφού ο ποδοσφαιριστής της Αχερουσίας Τσαβέλης Δ. έχασε τις αισθήσεις τους,  έπεσε στο έδαφος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν κάτι ανησυχητικό.

Διαιτητής: ΣΙΣΚΑΣ Σ.

Βοηθοί: ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ. – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ(Πάνος): ΧΡΗΣΤΟΥ, ΠΑΝΟΣ(46’ ΧΡΗΣΤΟΥ Δ-Ζ), SUKU, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΔΗΜΟΣ, ΠΑΝΟΥ, ΚΙΤΣΙΟΣ, ΕΞΑΡΧΟΣ, ΖΑΒΑΛΗΣ Ζ.(82’ ΖΑΒΑΛΗΣ Κ.), ΡΙΖΟΣ(71’ ΚΙΤΣΙΟΣ), ΚΟΛΙΟΣ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ(Τζίμας): ΤΣΑΒΕΛΗΣ Δ.(88’ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ), ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΤΣΑΒΕΛΗΣ Κ., ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ Δ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ Η(68’ ΝΑΣΤΑΣ), ΜΠΡΑΓΚΑΣ, ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΖΙΜΑΣ, ΤΣΑΒΟΣ, ΛΟΥΚΟΥΜΗΣ(46’ ΝΟΝΑΣ).