Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 π.μ στο γήπεδο Παλιαμπέλων ο αγώνας της 14ης αγωνιστικής του Α Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον ΠΑΣ Παλιάμπελα και τους Ίωνες Αγίου Νικολάου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με ανατροπή με τελικό σκορ 2-3.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9’ σε 1-0 όταν μετά από σέντρα του Κατσαμπίρη ο Παληογιάννης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μόσχου. Στο 15’ ο Παληογιάννης με δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το 0-2 του ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι στο 2ο μέρος να γυρίσουν το ματς και τα κατάφεραν. Στο 64’ ο Καραμπέτσος μείωσε σε 2-1, με τον Σπανό στο 72’ και στο 79’ με δύο δικά του γκολ να διαμορφώνει το τελικό 2-3.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΝΑΣΤΟΣ Ζ. – ΚΩΤΣΗΣ Θ.

ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ(Παληογιάννης):ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ, ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ, ΝΤΑΛΑΣ, ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΑΚΑΣ, BUSHI, ΔΟΣΗΣ, ΛΑΖΑΡΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ, ΒΕΤΤΑΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΠΟΥΛΙΣΗΣ, ΖΙΩΓΑΣ, ΒΑΡΔΗΣ, ΜΑΝΤΖΟΥΤΣΟΣ.

ΠΑΣΠ. ΛΕΥΚ. ΟΙ ΙΩΝΕΣ (Φούντογλου): ΜΟΣΧΟΣ, ΛΕΖΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΥΓΑΣ, ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ Σ., ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ, MECOLLI.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΒΕΡΓΙΝΗΣ, ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΣΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, ΤΖΙΝΕΡΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ Ε.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank