Το Δ.Σ. και τα μέλη του Σκοπευτικού ομίλου Νομού  Πρέβεζας “Ακτιος Απόλλων” ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Ζηρού  κ.Νικόλαο Καλαντζή, τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Πρέβεζας κ.Στράτο Ιωάννου και την τοπική κοινωνία για την αμέριστη στήριξή τους στην δημιουργία Σκοπευτηρίου στην περιοχή της Φιλιππιάδας. Επίσης ευχαριστούν  θερμά την επιχείρηση stylos plants  του κ. Στύλου Ιωσήφ από την πόλη της Πρέβεζας τις επιχειρήσεις από την περιοχή Φιλιππιάδας Οπτικά Ταγκαρέλης και Γερογιάννης energy  και την Ιόνια οδός Α.Ε. για την οικονομική τους στήριξη.

Ανακοινώνεται επίσης  έναρξη εκπαιδεύσεων 28 Αυγούστου ημέρα Κυριακή και ώρα 9 π.μ. έως την Δύση του ηλίου. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο του Ομίλου(κ.Θεοφάνη Χαλάστρα) στο 6948466617. .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ