Νέο Nissan Qashqai: Η τεχνολογία στα καλύτερα της!! – Βρείτε το στην Nissan, Υιοί Δ. Λαϊνά  Ο.Ε. στην Πρέβεζα

Στην εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία της Nissan, Υιοί Δ. Λαϊνά  Ο.Ε. στην Πρέβεζα από το 1950 και με την πολυετή παρουσία στον χώρο του αυτοκινήτου με επαγγελματισμό, συνέπεια και αξιοπιστία όλα αυτά τα χρόνια, μπορείτε να ανακαλύψετε μία νέα οδηγική εμπειρία με τους νέους, εξελιγμένους κινητήρες βενζίνης 1.3L 140PS & 160PS  και diesel 1.3L 116PS του Nissan Qashqai!

Οι νέοι, εξελιγμένοι κινητήρες βενζίνης και diesel του Nissan Qashqai έχουν ακόμα περισσότερη δύναμη, καλύτερη απόδοση και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Μην περιμένεις. Οδήγησέ τους τώρα!

Απόλαυσε τον δρόμο με την πιο εύκολη αλλαγή ταχυτήτων από ποτέ! Ανακάλυψε το νέο 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DCT του Qashqai και απόλαυσε κάθε διαδρομή!

Το κορυφαίο crossover, έγινε ακόμα καλύτερο με νέους, δυνατότερους, εξελιγμένους κινητήρες βενζίνης και diesel.

Δυναμικό στιλ, νέοι εξελιγμένοι κινητήρες και προηγμένες τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility. Τι άλλο χρειάζεσαι από το Nissan Qashqai;

Όπως και να το κάνεις, τραβάει τα βλέμματα. Αν προλάβεις να το δεις… μιας και έχει νέους, εξελιγμένους και ακόμα πιο δυνατούς κινητήρες βενζίνης και diesel.

Το πιο συναρπαστικό συναίσθημα όταν βρίσκεσαι στο εσωτερικό του  δεν είναι μόνο η άνεση. Είναι ο ενθουσιασμός, όταν πατάς το γκάζι. Γιατί τώρα, το Qashqai έχει νέους, εξελιγμένους κινητήρες βενζίνης και diesel.

Το Qashqai έχει ProPILOT. Μία νέα τεχνολογία Nissan Intelligent Mobility που σου δείχνει πώς είναι να οδηγείς ένα αυτοκίνητο από το μέλλον!

Βρείτε το στην εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία για την Πρέβεζα Nissan Λαϊνάς στην Λεωφόρο Ιωαννίνων 456 και για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2682028135.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.