Την πίτα του έκοψε χθες το απόγευμα ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα’’ σε παραλιακό μαγαζί της πόλης, παρουσία του Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, Χρυσόστομου και πολλών φίλων του Συλλόγου.
Το λόγο στην αρχή πήρε ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Κατηνιώτης, ο οποίος ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν, μίλησε για τις δράσεις του συλλόγου και παρότρυνε ειδικά τους νέους να συμμετέχουν, ενώ παρουσίασε και τα νέα μέλη του Δ.Σ.
Την παράδοση του εθίμου της κοπής της βασιλόπιτας τίμησε με την παρουσία του και ευλόγησε με τις ευχές του, ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης, Χρυσόστομος, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, ευλογία, δύναμη και καλή επιτυχία στις δράσεις του συλλόγου.
Μετά την κοπή της πίτας η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κα Ευτυχία Παπαμιχαήλ έδωσε πλακέτα στον πρώην πρόεδρο του συλλόγου κ. Κώστα Λογοθέτη, δηλώνοντας ότι με απόφαση του Δ.Σ ανακηρύσσεται επίτιμος πρόεδρος ως ελάχιστη ανταμοιβή για τα 20 χρόνια που υπηρέτησε ως πρόεδρος μάχιμος και μαχόμενος.
Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Χρήστος Ματσίρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας και Αντιδήμαρχος κ. Λεωνίδας Αργυρός, ο Πρόεδρος της Χορωδίας Πρέβεζας “Αρμονία” κ. Κοσμάς Κορωναίος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας, μέλος της κεντρικής πολιτικής επιτροπής και υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ν. Πρέβεζας κ. Παύλος Φραγκούλης και ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φώτης Ζέρβας.