Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 27 Οκτωβρίου και ώρα 15:00  στο γήπεδο Σφακιωτών ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Πανλευκάδιο και τον Α.Ο Καρυάς, με τους παίχτες του Κατηφόρη να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 2-1.

Ο Πανλευκάδιος προηγήθηκε με τον Ορφανό στο 17΄ για το 1-0 του ημιχρόνου. Στο 53’ ο Καλογερής Στ. με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα(1-1) αλλά ο Φλούδας στο 75’ έγραψε το 2-1, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Στο 87’ του αγώνα ο διαιτητής κ. Καλογερής απέβαλλε με κόκκινη κάρτα(δεύτερη κίτρινη) τον Σκέμπι του Α.Ο Καρυάς για επικίνδυνο παίξιμο ενώ τη κόκκινη είδε και ο Χαλκιόπουλος του Α.Ο Καρυάς μετά το τέλος του αγώνα για βίαιη συμπεριφορά κατά αντιπάλου.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π. – ΠΑΣΧΟΣ Γ.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Κατηφόρης): ΛΙΑΣΚΟΣ, ΚΟΛΑΓΚΙ, ΓΑΖΗΣ(67’ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ), ΤΣΙΑΒΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΦΛΟΥΔΑΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ, ΚΑΡΕΛΗΣ(89’ ΘΕΟΧΑΡΗΣ), ΟΡΦΑΝΟΣ(61’ ΘΕΙΑΚΟΣ),ΑΡΓΥΡΟΣ(54’ ΤΟΥΡΓΕΛΗΣ).

Α.Ο ΚΑΡΥΑΣ(Φερεντίνος): ΚΑΤΑΓΗΣ, ΘΕΡΑΠΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ A.(79’ BΛΑΧΟΣ Σ.), ΣΚΕΜΠΙ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ(63’ PEREZ MORALES), ΚΤΕΝΑΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ(59’ ΚΑΒΒΑΔΑΣ).