Με αφορμή το πόρισμα της ΕΕΑ για υποβιβασμό του «δικεφάλου του Βορρά» και της Ξάνθης λόγω πολυιδιοκτησίας, η ΠΑΕ εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση για τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Σε αυτή λοιπόν τον χαρακτηρίζει εντολοδόχο του Ολυμπιακού και επικίνδυνο και καλεί την κυβέρνηση να τον απομακρύνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ, της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο. Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης»!

Mετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ κόσμος του ΠΑΟΚ δείχνει έντονα την αντίδραση του, καθώς πέρα από το πανό που τοποθετήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, οι Σύνδεσμοι του Δικεφάλου προχωρούν σε μηχανοκίνητη πορεία στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: iefimerida.gr