Ο νέος Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Βαρνάβα Λούρου είναι πλέον γεγονός  με την υπογραφή του προπονητή Γρηγόρη Μπάκα.

Ο Γρηγόρης Μπάκας, διπλωματούχος UEFA C, D , Coerver,  γνωστός στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής, με αγάπη προς τα παιδιά-αθλητές,  ίδρυσε τον συγκεκριμένο σύλλογο ώστε να μεταδώσει και σε άλλους αυτό που τόσο αγαπάει.

  • Νέο ξεκίνημα με την Ακαδημία Αγίου Βαρνάβα. Πώς προέκυψε αυτό το νέο εγχείρημα ;

Θέλω να αρχίσω κάπως αλλιώς. Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο είχα την τύχη να συνεργαστώ με εξαιρετικούς προπονητές. Αλλά εμπνευστές σε αυτή την προσπάθειά μου είναι οι κύριοι : Γκαρτζονίκας, Μπέκας και Δημήτρης Νταλάκας, από τους οποίους πήρα κάποια στοιχεία για να μπορέσω να τα μεταδώσω στα παιδιά. Στη συνέχεια για να έχω ένα άρτιο αποτέλεσμα συμβουλεύτηκα καταξιωμένους ανθρώπους του αθλητισμού, αλλά και της παιδοψυχολογίας. Βέβαια, σε όλο αυτό το εγχείρημα βασικό ρόλο έπαιξε η μεγάλη μου αγάπη για τα παιδιά και τον αθλητισμό.

  • Πόσο δύσκολο είναι να ασχολείται κανείς με την προπονητική των παιδιών ;

Δε θα το χαρακτήριζα δύσκολο, αλλά περισσότερο απαιτητικό. Από τη μια ο ενθουσιασμός των παιδιών και από την άλλη η αγάπη μου και η εμπειρία σε αυτό που κάνω, είναι τα καλύτερα εφόδια για τους αυριανούς πρωταγωνιστές που είναι τα παιδιά. Στόχος μου είναι να προάγω την επιμονή, την ομαδικότητα και τη συνεργασία στα παιδιά. Όχι μόνο να τους προετοιμάσω σαν σωστούς αθλητές, αλλά σωστά μέλη της κοινωνίας.

  • Πώς πιστεύετε ότι θα είναι η επιστροφή στους αθλητικούς χώρους μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω κορονοϊού ;

Υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω των συνθηκών. Παρόλα αυτά δείξαμε προσαρμοστικότητα μέχρι να μας επιτραπεί η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Διατηρήσαμε την καλύτερη δυνατή επαφή που μας δίνεται, δεδομένων των συνθηκών, μέσω της τηλεδιάσκεψης. Έτσι, είχαμε τη δυνατότητα να μην χάσουμε την επαφή με τα παιδιά και να κρατήσουμε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι οι συνθήκες να μας επιτρέψουν και πάλι την επιστροφή μας στα γήπεδα.

  • Πόσο δύσκολο είναι να λειτουργεί κανείς μια Ακαδημία ποδοσφαίρου αν αναλογιστούμε και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στην εποχή που ζούμε ;

Με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες προσπαθούμε σαν Ακαδημία να μην επιβαρύνουμε οικονομικά τους γονείς, οι οποίοι στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια αυτή και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Επιπλέον, οι χορηγοί μας, οι οποίοι εκτός από εξαιρετικοί επιχειρηματίες είναι και φίλοι, συμμετέχουν ενεργά για να ελαχιστοποιήσουν αυτές τις δυσκολίες στηρίζοντας, έτσι, το μέλλον των παιδιών.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά που δίνετε βήμα στην προσπάθεια που κάνει η κάθε Ακαδημία για τα παιδιά!

Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και αγάπη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.