Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Lockdown και στον αθλητισμό μέχρι 7 Ιανουαρίου- Μόνο Super League 1 και Basket League

Lockdown: Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, δεν επιτρέπονται οι αθλητικές δραστηριότητες μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, με εξαίρεση τις Super League 1 και Basket League.

Στον «πάγο» να όχι σε… κώμα, θα παραμείνουν για -τουλάχιστον- έναν ακόμα μήνα όλα τα πρωταθλήματα, πλην Superleague 1 και Basket League, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (7/12) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ουσιαστικά μέχρι την πρώτη εβδομάδα του 2021 θα ισχύει ότι και μέχρι τώρα, με το σύνολο του αθλητισμού, με εξαίρεση βέβαια τις δύο κορυφαίες επαγγελματικές κατηγορίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ να βρίσκεται σε δεινή θέση και εκατοντάδες ανθρώπους και οικογένειες να πλήττονται από τις συνέπειες της πανδημίας.

Το χειρότερο είναι, ότι ακόμα κι αν μετά τις 7 Γενάρη επιτραπεί η έναρξη των πρωταθλημάτων και δεν έχουμε νέα παράταση, θα έχουν συμπληρωθεί ήδη πάνω από δύο μήνες αποχής από προπονήσεις. Οπότε καταλαβαίνει κανείς εύκολα πως θα χρειαστεί σημαντικός χρόνος για την επιστροφή στο 100%, με τον κίνδυνο τραυματισμών να είναι πιο σοβαρός από ποτέ.

Αναλυτικά όπως είπε ο κ. Πέτσας, έως 7 Ιανουαρίου μένουν κλειστά

Σχολεία
Εστίαση
Ψυχαγωγία
Δικαστήρια
Αθλητικές δραστηριότητες εκτός από όσες εγκριθεί
Χιονοδρομικά
Παρατείνεται απαγόρευση διαπεριφερειακών μετακινήσεων
Εξακολουθεί να ισχύει απαγόρευση συναθροίσεων και νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας

Πηγή:onsports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ