Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ionios Athletic Club : Η ιδανική επιλογή για υψηλές παροχές και σύγχρονες γηπεδικές και κτηριακές εγκαταστάσεις

Το Ionios Athletic Club με έδρα τη Σκαμνούλα Πρέβεζας ανοίγει τις πόρτες του παρέχοντας υψηλές παροχές και σύγχρονες γηπεδικές και κτηριακές εγκαταστάσεις.

Στον χώρο θα βρείτε 2 γήπεδα ποδοσφαίρου, ένα 8×8 με τελευταίας γενιάς Ιταλικό συνθετικό χλοοτάπητα, ένα 11χ11 με φυσικό χλοοτάπητα, καθώς και σύγχρονα αποδυτήρια που είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν παρέες και ομάδες που θέλουν να αθληθούν και να διασκεδάσουν.

Στην αίθουσα του Ionios Athletic Club& Café, από την οποία υπάρχει άμεση επαφή με τα γήπεδα, σας παρέχουμε τη δυνατότητα διοργάνωσης κάθε είδους πάρτι και event  με σκοπό  τα παιδιά να ξεφαντώνουν με ασφάλεια  και οι γονείς να χαίρονται στο ευχάριστο περιβάλλον των εγκαταστάσεων περιτριγυρισμένο από πράσινο !

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2021 και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ιόνιος για παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών.

Οι έμπειροι διπλωματούχοι προπονητές μας είναι έτοιμοι να καθοδηγήσουν με κάθε ευθύνη τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου με κατεύθυνση την εξέλιξη τους σε ολοκληρωμένους αθλητές, με πρωταρχικό σκοπό την διασκέδασή και την ανάπτυξη της φυσικής τους κατάστασης σε σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου, με χλοοτάπητα που δεν καταπονούν τα πόδια των αθλητών.

Στην ακαδημία μας λειτουργούν τα κάτωθι τμήματα :
• ΠΑΙΔΙΚΟ
• ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ
• ΤΖΟΥΝΙΟΡ
• ΠΡΟ – ΤΖΟΥΝΙΟΡ
• ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ

Η εξυπηρέτηση μας και η καλή μας διάθεση θα κάνει εσάς και τους καλεσμένους σας να αισθανθείτε σαν το σπίτι σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6945866866 , 6945392753

Facebook: Ioniosacpreveza

Instagram: ioniosacpreveza

Email: ioniosacpreveza@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.