Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Πρέβεζα: Υπηρεσίες για όλες τις φωτογραφικές σας ανάγκες.

Στην εποχή της τεχνολογίας, η επαγγελματική φωτογράφιση είναι το κύριο εφόδιο μας για να προβάλλουμε τον εαυτό μας, την επιχείρησή μας,  το χώρο μας, μια κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση, για να μείνουμε όχι μόνο εμείς αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι ικανοποιημένοι.

Γι’ αυτό είμαστε εδώ για να καλύψουμε όλες τις φωτογραφικές σας ανάγκες με συνέπεια, εύκολα και οικονομικά.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ:

  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Φωτογράφιση με στυλ και προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα προϊόντα μπορούν να φωτογραφηθούν στον χώρο που βρίσκονται είτε και με λευκό background για χρήση σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

  • ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Καλύπτεται οποιαδήποτε εκδήλωση. Παραδοσιακοί χοροί, ethnic, μοντέρνο, μπαλέτο, παραστάσεις, θεατρικά.

  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων – Συναυλίες, Πολιτιστικές, Χορευτικές & Μουσικές Εκδηλώσεις, Αθλητικές Διοργανώσεις – Θεατρικές Παραστάσεις, Συνέδρια & Ημερίδες

  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Νοικιάζετε κάποιο σπίτι και θέλετε να το κάνετε επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου (Website, AirBnb, Booking κτλ); Θέλετε να φωτογραφίσετε τον χώρο σας για παρουσίαση στο website σας. Όποια κι αν είναι η ανάγκη, μπορούμε να το κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο!

  • ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Μαζί θα φτιάξουμε το πιο όμορφο πορτραίτο σας για χρήση επαγγελματική ή προσωπική.

  • ΟΜΑΔΕΣ/ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Είστε εταιρεία ή μεγάλη ομάδα; Χρειάζεστε φωτογραφίες για το νέο σας website, για τα social media ή κάλυψη μιας εταιρικής εκδήλωση;

Δώστε στην επιχείρηση την προσοχή και το κύρος που της αξίζει, επενδύοντας πάνω μας για αποτέλεσμα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής.

Για την αποτελεσματική προβολή σας, επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ. 6955113194 (Βασίλης Κούρκουλας)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ