Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Παρουσία του Δημάρχου Πρέβεζας η κοπή πίτας της ακαδημίας ποδοσφαίρου Ιόνιος (Photo).

Μέσα σε ένα όμορφο και οικογενειακό κλίμα η Ιόνιος Ακαδημία Ποδοσφαίρου έκοψε σήμερα στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου στη Σκαμνούλα Πρέβεζας, τις πρωτοχρονιάτικες πίτες της για το 2023.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές, παρουσία των προπονητών τους Μάκη Δήμα, Χρήστου Δήμα, Θοδωρή Ζαρκαντώνη, Χρήστου Ντούρου και Κώστας Ζώτος έκοψαν τις βασιλόπιτες τους , ενώ η ακαδημία είχε φροντίσει και για δώρα τα οποία παρέλαβαν οι τυχεροί.

Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος συνοδευόμενος από την Ειδική Σύμβουλο κα Γιώτα Γεωργάκου και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένο Σύμβουλο του Δήμου κ. Λεωνίδα Αργυρό,αλλά και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Φώτης Ζέρβας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε από τον κ. Λεωνίδα Αργυρό το έργο ”Wonder- Child Friendly destinations” (Προορισμοί Φιλικοί σε παιδιά) που υλοποιεί στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg V-B Adriatic Ionian-ADRION. Αναφέρθηκε στις δράσεις που υλοποίησε ο Δήμος Πρέβεζας στο πλαίσιο του έργου δίνοντας έμφαση στην προμήθεια ποδηλάτων για ηλικίες 7-9 και 9-11, τη δημιουργία μιας διαδραστικές παιδικής χαράς εντός της πόλης της Πρέβεζας, το σχεδιασμό μιας εφαρμογής προορισμού και τη δημιουργίας ενός Πρεβεζιάνικου Παιδικού Μενού με τοπικά προιόντα βασισμένα στη μεσογειακή διατροφή.

Στο τέλος της παρουσίασης μοιράστηκαν στους μικρούς πολίτες της Πρέβεζας κονκάρδες προβολής του έργου και του παιδικού μενού, καθώς και πληροφοριακό υλικό σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι προπονητές της ακαδημίας ευχαριστούν γονείς και αθλητές για την εμπιστοσύνη και την στήριξη και εύχονται καλή χρονιά με υγεία και αθλητική παιδεία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ