Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

KING ROLLS : Η νέα τάση στο παγωτό που έφτασε στην Πρέβεζα για να τρελάνει μικρούς και μεγάλους (Photo-Vid).

Το Ice Roll είναι η νέα τάση στο παγωτό που έχει τρελάνει μικρούς και μεγάλους. Τώρα πλέον και στην Πρέβεζα! Νέο κατάστημα στην πόλη μας στην παραλία απέναντι από το Fast Food Elvis, που ήρθε να σας προσφέρει καθημερινές στιγμές δροσιάς και απόλαυσης.

Φρέσκο γάλα και τα αγαπημένα σου υλικά γίνονται παγωτό μπροστά στα μάτια σου. Πραγματικά χειροποίητο και θα το διαπιστώσετε, όταν δείτε όλη αυτή την απολαυστική διαδικασία. Διαλέξτε τα υλικά που επιθυμείτε, παρακολουθήστε τη διαδικασία παραγωγής, επιλέξτε  ότι γαρνίρισμα σας αρέσει και απολαύστε τον πιο γευστικό πειρασμό!

Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε και παγωτό μηχανής δικής τους παραγωγής, αλλά και πολλές γεύσεις παγωτών που σας περιμένουν να τις συνδυάσετε με βάφλες και γλυκά ταψιού, όπως σοκολατόπιτα, μηλόπιτα, καρυδόπιτα και ραβανί.

Για παγωτό που μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, KING ROLLS, το νέο σας στέκι στην παραλία της Πρέβεζας!

Σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε μία γλυκιά και ποιοτική εμπειρία.

Υπεύθυνη καταστήματος: Benjaporn Noiroon

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.