Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 25 Απριλίου και ώρα 16:30 στο γήπεδο Καναλακίου η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 5ου Ομίλου της Γ Εθνικής ανάμεσα σε ΠΑΣ Αχέρων και ΠΑΣ Θύελλα Κατσικά, με τους γηπεδούχους αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ να κάνουν την ανατροπή και να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 4-1.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5’ 0-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπλέτσα. Στο 28’ το Καναλάκι έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Βέρμπη, για το 1-1 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές. Στο 51’ ο Πότσης με πλασέ έγραψε το 2-1, ενώ στο 63’ μετά από κόρνερ του Βασιλειάδη ο Βασιλάκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-1. Το τελικό 4-1 ήρθε στο 91’ με εκτέλεση φάουλ του Ντόκου.

Διαιτητής: Νίκου Θεόδωρος (Άρτας)

Βοηθοί: Μάνος Δημήτριος (Άρτας) – Βατός Παναγιώτης (Άρτας)

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Τζιάρρας): ΒΛΑΧΟΣ, ΣΔΡΑΒΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ, ΜΑΝΙΩΤΗΣ, ΠΟΤΣΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΒΕΡΜΠΗΣ, ΝΤΟΚΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ,

ΠΑΣ Θύελλα Κατσικά (Γκούρας): ΠΑΤΣΟΥΡΑΣ, ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ, ΛΙΣΓΑΡΑΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΨΑΡΡΑΣ, ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ, ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΡΙΖΟΣ, ΓΟΥΛΑΣ, ΝΑΝΟΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ.