Με μια μεγάλη κεντρική  προεκλογική  συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας έπεσε σήμερα η προεκλογική αυλαία στην Πρέβεζα.

Την  συγκέντρωση της ΝΔ,  που πραγματοποιήθηκε στις 21:00 μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών, συντόνιζε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας κ. Νίκος Τζίμας, ο οποίος κάλεσε στο βήμα τους Υποψήφιους Βουλευτές κατά σειρά Ραβανού Δήμητρα, Κυριάκη Σπύρο, Γιαννάκη Στέργιο και Κονταξή Σέβη.

Δείτε παρακάτω την ομιλία της κας Σέβης Κονταξή-Νάση:

Φίλες και φίλοι,

συναγωνίστριες και συναγωνιστές

συμμαχητές στην μεγάλη μάχη της Κυριακής!

Βρισκόμαστε 2 μέρες πριν την μεγάλη νίκη! 2 μέρες πριν την μεγάλη πολιτική αλλαγή!
Μια μέρα πιο φωτεινή, πιο αισιόδοξη με πραγματική ελπίδα για την Ελλάδα ξεκινά!

Από εδώ, από την Πρέβεζα στέλνουμε στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Ελλάδα ένα ηχηρό μήνυμα!

Την Κυριακή με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία και με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκινά η πορεία ανάτασης της Αυτοδύναμης Ελλάδας!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την σημερινή σας παρουσία! Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την συμμετοχή σας!
Σας ευχαριστούμε για την επιμονή και την υπομονή σας να αντέχετε στα δύσκολα και να βάζετε πλάτη στην μεγάλη μας παράταξη.

Φίλες και φίλοι

συμπολίτες μου,

Περάσαμε 4,5 δύσκολα χρόνια. Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του από εκεί που έρχονταν με σκοπό να σκίσουν τα μνημόνια και να χορέψουν οι αγορές στο ρυθμό από τα νταούλια που θα βαρούσαν, κατέληξαν να είναι η μακροβιότερη μνημονιακή κυβέρνηση και ο μακροβιότερος μνημονιακός πρωθυπουργός.

Μετέτρεψαν τα αντιπολιτευτικά τους ΟΧΙ σε βροντερά και υποτακτικά κυβερνητικά ΝΑΙ.
Γονάτισαν την μεσαία τάξη με μια φοροεπιδρομή ληστρικού χαρακτήρα.
Ξεπούλησαν τα εθνικά μας συμφέροντα και την εθνικής μας αξιοπρέπεια στις Πρέσπες για να κερδίσουν λίγες μέρες εξουσίας.

Ο Ελληνικός λαός όμως τους έδειξε τον δρόμο. Και την Κυριακή τους δείχνουμε την έξοδο!
Αρκετά με τους πειραματισμούς. Αρκετά με τον λαϊκισμό και τις ψεύτικες υποσχέσεις.
Αρκετά με τα δήθεν ηθικά πλεονεκτήματα της Αριστεράς.

Οι Έλληνες πολίτες τώρα θέλουν λύσεις, θέλουν σχέδιο, θέλουν προοπτική και όλα αυτά μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν να τα εγγυηθούν.

Εδώ, στον νομό Πρέβεζας βιώσαμε την αδιαφορία και την απραγία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Τα μεγάλα τοπικά και υπερτοπικά προβλήαματα γιγαντώθηκαν.
Οι επιχειρήσεις μας μικρές και μεσαίες οδηγήθηκαν στα λουκέτα η μια μέτά την άλλη
Η ανεργία πάνω που περιοριζόταν άρχισε να αυξάνεται ξανά δίχως όριο.
Τα νέα παιδιά του νομού μας βρέθηκαν με την βαλίτσα στο χέρι να αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό, απογοητευμένα από μια πατρίδα που τους στερεί την ευκαιρία να ζήσουν και να εργαστούν.
Ο πρωτογενής τομέας έχασε ευκαιρίες. Η γεωργία και η κτηνοτροφία μας περιορίστηκε. Οι μεγάλες υποδομές που θα βοηθούσαν και θα ενίσχυαν την παραγωγή μας δεν προχώρησαν.
Το ακατέργαστο διαμάντι της Ελλάδας που λέγεται Πρέβεζα υποτιμήθηκε.
Η Δημόσια Υγεία υποστελεχωμένη υπολειτουργεί με υπηρεσίες που δεν ανταποκρίνονται στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Το τουριστικό μας προϊόν πλήττεται λόγω έλλειψης υποδομών και οδικών αξόνων
Επέλεξαν, να αφήσουν την ανάπτυξη της Περιφέρειας, να μην χρησιμοποιήσουν το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων μόνο και ΄μονο για να τροφοδοτήσουν τα ελλείμματα τους και τις προσλήψεις των δικών τους συγγενών και φίλων στην κρατική μηχανή.

Και θα μου επιτρέψετε να κάνω και μια αναφορά, εδώ, από την καρδιά του νόμου μας, στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, στον Δήμο Ζηρού, την Φιλιππιάδα!
Ένας τόπος με ιδιαίτερη αξία, με μνημεία που μπορούν να αναδειχθούν και να γίνουν σημεία προσέλκυσης τουριστών από όλο τον κόσμο.
Γι αυτό θεωρώ επιβεβλημμένο και θα παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για την ανάδειξη των πολιτιστικών μας μνημείων, όπως το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο, ο Κοκκινόπληλος η μαγευτική Λήμνη Ζηρού αλλά και τα αμέτρητα ιδιαίτερης βυζαντινής αρχιτεκτονικής θρησκευτικά μας μνημεία.

Παράλληλα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η περιοχή της Φιλιππιάδας καλύπτει ένα τεράστιο μέρος της κατανάλωσης χοιρινού κρέατος στην Ελλαδική αγορά, γι αυτό πρέπει να προχωρήσει η ίδρυση και λειτουργία της σχολής κρέατος στον Δήμο Ζηρού, για να εκπαιδευτούν στις νέες τεχνολογίες της κτηνοτροφίας νέοι άνθρωποι που θέλουν να επενδύσουν πάνω στον πρωτογενή τομέα αλλά και να δοθούν ουσιαστικά κίνητρα για τις υφιστάμενες επιχειρήσεις προκειμένου να γίνουν και πάλι ισχυρές και ανταγωνιστικές!

Το θέμα, φίλες και φίλοι, είναι πως η απερχόμενη κυβέρνηση για όλα αυτά ούτε καν ασχολήθηκε.
Εγκατάλειψη, αδιαφορία και πλήρης απραξία σε όλο τον Νομό Πρέβεζας.

Σε όλα αυτά, την Κυριακή λέμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

O δικός μας στόχος είναι να αναστρέψουμε το κλίμα της ύφεσης και της μιζέριας.
Να δημιουργήσουμε το νέο αυτοδύναμο οικονομικό και παραγωγικό μοντέλο της χώρας. Ένα αυτοδύναμο, υγιές και σταθερό μοντέλο.
Το σχέδιο μας είναι εμπροσθοβαρές. Εξωστρεφές. Βασίζεται πάνω στην λογική των λιγότερων φόρων, στην ενίσχυση των επενδύσεων και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Είναι ένα σχέδιο ισορροπίας και προοπτικής.

Φίλες και φίλοι,
είναι ώρα να συνειδητοποιήσουμε όλοι πως μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Μαγικά ραβδιά κανείς δεν κρατά στα χέρια του.
Χρειάζεται τώρα να μιλήσουμε την γλώσσα της αλήθειας και της ειλικρίνειας. Να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες με σχέδιο και όραμα.

Στην Νέα Δημοκρατία, μιλάμε συγκεκριμένα. Έχουμε ένα ρεαλιστικό, κοστολογημένο πρόγραμμα. Για κάθε θέση μας απαντάμε επί της ουσίας στο καίριο ερώτημα: από που θα βρούμε τα λεφτά, πως θα τα βρούμε και πως θα τα αξιοποιήσουμε.

Είμαι μια νεα γυναίκα, μητέρα, σύζυγος και εργαζόμενη που καθημερινά βλέπω φίλους μου και συγγενείς μου, συνομιλήκους μου, να εγκαταλείπουν τον τόπο μας και την χώρα, απογοητευμένοι, και οργισμένοι.

Αυτά τα παιδιά, τα παιδιά σας, τους φίλους μας, πρέπει να τους φέρουμε πίσω. Κι αυτό θα γίνει μόνο αν δημιουργήσουμε υποδομές για να μπορέσουν να δημιουργήσουν και να προκόψουν εδώ, στην Ελλάδα.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαρίζουμε τα καλύτερα μυαλά μας στο εξωτερικό!

Την ίδια στιγμή όμως, οφείλω να μιλήσω και για εκείνα τα νέα παιδιά, τους συνομιλήκους μου που μένουν και επιμένουν εδώ, στην Ελλάδα. Που παρά τις αντιξοότητες, τις δυσκολίες και τις συνεχείς απογοητεύσεις αυτοί δεν το βάζουν κάτω, πάνε κόντρα στο ρεύμα και επιχειρούν και διακρίνονται στον τόπο τους!

Για όλους αυτούς, για όλους εμάς, το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, του Κυριάκου Μητσοτάκη, δίνει ελπίδα και προοπτική!

Επίσης είμαι και μια γυναίκα που καθημερινά αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες και τις ανησυχίες καθενός μας. Τα προβλήματα, οι ανησυχίες και οι αγωνίες είναι κοινοί για όλες και όλους εμάς που ζούμε εδώ, στην Πρέβεζα και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάτι.

Από πρώτο χέρι ξέρω τις δυσκολίες μιας εργαζόμενης γυναίκας να βρει δουλειά, να μεγαλώσει τα παιδιά της και να φροντίσει την οικογένεια της.

Και είμαι περήφανη που στο πρόγραμμα μας, στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, φωνές όπως η δική μου ακούστηκαν και σήμερα μπορούμε να σας δεσμευθούμε πως κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικών σταθμών!

Και για όσα παιδιά, τα εισοδηματικά κριτήρια που θα μπουν δεν τα καλύπτουν, θα έχουν κουπόνια της τάξης των 190 ευρώ να τα διαθέτουν στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό της επιλογής τον γονέων. Μόνο έτσι, θα μπορέσει η μητέρα να αποσυμφορηθεί αλλά και να μπορέσει να εργαστεί και να συνεισφέρει στο οικογενειακό εισόδημα!

Φίλες και φίλοι!
Συναγωνιστές!

Έμεινε λίγο ακόμα!
Ξέρω πως είστε κουρασμένοι. Μπροστά στην μεγάλη μάχη της Κυριακής όμως πρέπει να είμαστε ενωμένοι και παρόντες!

Μπορεί ο καιρός να βάλθηκε να μας φέρει τις ζεστάνει, όμως εγώ θέλω να σας ζητήσω να πάτε πρώτα να ψηφίσετε και μετά να πάτε στις παραλίες.

Αξίζει να μας δώσετε την εμπιστοσύνη σας! Εδώ, στην Πρέβεζα, ο πρόεδρος μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επέλεξε μια ομάδα δυνατή! Μια ομάδα ξεχωριστή! Μια ομάδα Νίκης!
Όλο το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον νομό μας, είναι εξαιρετικό!

Δεν είναι ώρα για πειραματισμούς, δεν είναι ώρα για άλλες επιλογές.
Ψήφος σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα πλην της Νέας Δημοκρατίας, είναι ψήφος ανοχής στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!

Την Κυριακή, πάμε δυνατά, πάμε ενωμένα!
Τώρα αποφασίζουμε υπεύθυνα για εμάς, για τα παιδιά μας, για τον τόπο μας!
Ισχυρή και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα!
Προσωπικά, σας ζητώ τον ένα σταυρό σας! Την στήριξη σας σε έναν άνθρωπο, μια γυναίκα που μπαίνει στην πολιτική για να φέρει μια άλλη οπτική!
Είναι ώρα η σιωπηρή πλειοψηφία των πολιτών να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους! Να βγούμε μπροστά και να μιλήσουμε εμείς για εμάς!
Με θάρρος, με τόλμη, με γνώση και με σχέδιο!

Μπορούμε!
Θέλουμε , Μπορούμε και θα τα Καταφέρουμε!

Να είστε καλά!
Καλό αγώνα να έχουμε και με την νίκη την Κυριακή!

Σας ευχαριστώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.