Μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση ο «Επιτάφιος» του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου στην Πρέβεζα

Μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 20:00 μ.μ στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας, με την διοργάνωση να έχει ο Δήμος Πρέβεζας, η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και η Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία».

Την εκδήλωση άνοιξε η προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού  κα Δήμητρα Κοψάρη και η εντεταλμένη Σύμβουλος  Πολιτισμού κα Ελευθερία Αγγέλη- Παπαϊωαννίδου.

Η εκδήλωση «Επιτάφιος» του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου, είναι ένα εμβληματικό έργο των κορυφαίων ελλήνων δημιουργών σε μια μοναδική «συνάντηση» ποίησης και μουσικής.

Ακούστηκαν τα «Επιφάνεια» των Γιώργου Σεφέρη-Μίκη Θεοδωράκη και πολλά ακόμη αγαπημένα τραγούδια με «φόντο» την κατάνυξη της Μ. Εβδομάδας και την προσδοκία της Ανάστασης.

Η ομάδα των εξαιρετικών καλλιτεχνών που παρουσίασαν τον “Επιτάφιο” μαζί με τα “Επιφάνεια” των Γιώργου Σεφέρη και Μίκη Θεοδωράκη, αποτελούνταν από τους μουσικούς Γιώργο Σαλβάνο πιάνο-δ/νση ορχήστρας, Νίκο Κρέτση στο μπουζούκι, Ηλία Καραγιάννη στην κιθάρα, Γιώργο Πολίτη στο μπάσο, Τάκη Κωσταντακόπουλο στο τραγούδι και  Ανδριάννα Κόλλια στην απαγγελία-τραγούδι.

Πατήστε πάνω στην παρακάτω φωτογραφία για να δείτε φωτογραφικό υλικό. 

Πρέβεζα: «Επιτάφιος» του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.