Άλλη μία επιτυχημένη διοργάνωση του Taekwondo στο Kλειστό γυμναστήριο στο Καναλάκι Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 25 Νοεμβρίου το πρωί.
Στο Κάλεσμα του συλλόγου Eυκλέας Καναλακίου  ανταποκρίθηκαν μαθητές από τον αθλητικό σύλλογο Taekwondo Ηγουμενίτσας, από τον αθλητικό σύλλογο Taekwondo Άρτας, από τον αθλητικό σύλλογο Ευκλέας Καναλίου, Ευκλέας Πρέβεζας, αθλητικός σύλλογος Ευκλέας Λευκάδας, Αθλητικός Σύλλογος Βόνιτσας, Αθλητικός Σύλλογος πλαγιάς. Αθλητικός Σύλλογος Μοναστηρακίου και Παλαίρου. 
Τα παιδιά εξασκήθηκαν σε βασικές τεχνικές, θεωρία κανονισμών αγώνων, βασικές τεχνικές αγώνων και έκαναν αγώνες μεταξύ τους.
Το πρόγραμμα εκμάθησης και εξάσκησης των παιδιών πραγματοποιήθηκε από τους διεθνείς εκπαιδευτές Σολδάτο Άγγελο, Λώλη Θεόδωρο, Βανούση Δημητρίου, Καραγιώργο Ιωάννη, Κασελούρη Παύλο και ο δάσκαλος του τοπικού συλλόγου Αλεξάνδρου Δημήτριος.
Τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς δήλωσαν την ικανοποίησή τους από το συνολικό πρόγραμμα της εκπαίδευσης αυτής και εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν την πραγματοποίηση τέτοιων συναντήσεων, όπου  ο τελικός σκοπός είναι η βελτίωση και ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των μαθητών.

Στο τέλος της διοργάνωσης προπονήθηκε η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2019 στην Ιρλανδία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.