Το κατάστημα της Μαγδαλινής Ερμογένη στην Δημητρίου Κρόκου 33 στην Πρέβεζα με χρόνια εμπειρία στα είδη κιγκαλερίας σας παρέχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Πόμολα, Πομολάκια επίπλων, Λαβές & λαβίτσες, Κουρτινόξυλα, Αξεσουάρ Τζακιού, κλειδαριές, περσίδες, κουρτινόξυλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, βρύσες, απορροφητήρες και νεροχύτες, οδηγοί συρταριών παντός τύπου, μηχανισμοί κουζίνας και ντουλάπας, τροφοθήκες και πολλά άλλα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε και να αποτελέσουν την επιλογή σας στην ανακαίνιση του Επαγγελματικού ή Οικιακού χώρου σας, ενώ μπορεί να προσφέρει και τη λύση στους Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της επισκευής των παραπάνω.

Το  κατάστημα σας προσφέρει σε καταπληκτική τιμή την WOOD C-65 (500 gr – 1 κιλό!!

Επισκεφτείτε το κατάστημα  στην Δημητρίου Κρόκου 33.

Τηλ Επικοινωνίας 26820 24561

Περιγραφή προϊόντος:

Η WOOD C-65 είναι ξυλόκολλα κρυσταλλιζέ, ταχείας πήξης, ιδανική για χρήση στην επιπλοποιία και τις ξυλουργικές εργασίες.

Είναι διάφανη, παχύρευστη και εφαρμόζεται σε εσωτερικές ξύλινες επιφάνειες, κάθετες ή οριζόντιες, χωρίς να λεκιάζει ή να προκαλεί στίγματα.

Στεγνώνει γρήγορα, έχει ισχυρή συγκολλητική δύναμη και διακρίνεται για τις αντοχές της στους κραδασμούς, τα κτυπήματα, την παλαίωση και τον εφελκυσμό.

Η WOOD C-65 είναι άοσμη, έχει καλή ελαστικότητα και είναι ιδανική για σκληρά και μαλακά ξύλα, καπλαμάδες, νοβοπάν και MDF.

Είναι επίσης κατάλληλη και για συγκολλήσεις φελιζόλ, γυψοσανίδας, φελλού, χαρτονιών, χαρτιών, φορμάικας, αμιαντοτσιμέντου,DIY κατασκευες κλπ.”