Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 05/12/2022 ένα ακόμη Δωρεάν και ανοιχτό προς όλους σεμινάριο από το Σύλλογο μας με θέμα «Τρέχουσες εξελίξεις στα My Data- Φ.Η.Μ.» με χορηγό την εταιρεία Prsovasis στη Θεοφάνειο αίθουσα, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από τους συναδέλφους Λογιστές-Φοροτεχνικούς .

Στο Σεμινάριο αναλύθηκαν οι τρέχουσες εργασίες που πρέπει να γίνουν για το 2021 και το 2022 αλλά και οι αλλαγές που έρχονται για το 2023, παράλληλα έγινε εκτενής αναφορά και στου Φορολογικούς Μηχανισμούς-Ταμειακές μηχανές .

<<Ο Σύλλογος μας προσπαθεί μέσω αυτών των σεμιναρίων, αλλά και συναντήσεων που θα έχει με φορείς επαγγελματιών και τοπικές αρχές να ενημερώσει για όλες αυτές τις νέες υποχρεώσεις και ευθύνες που υπάρχουν, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να είναι όσο το δυνατό ενημερωμένες παρότι αυτό είναι υποχρέωση της Διοίκησης να το κάνει .

Θα ακολουθήσει και ενημερωτικό δελτίο τύπου για τις αλλαγές αυτές που επηρεάζουν την λειτουργία όλων των επιχειρήσεων, αλλά ειδικότερα των μικρών και μικρομεσαίων που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία στο Νομό μας.>>, αναφέρει στο δελτίο τύπου ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Ε.Λ.ΦΟ. Νομού Πρέβεζας κ.  Σταυρίδης Χαρ. Απόστολος.

Φώτο: FACEBOOK Apostolis Stavridis

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.